Ірина Федишин не нагадала чоловіку про річницю весілля, а він не забув: “Троянди, хліб і яйця”

У виконавиці "малесеньких долоньок" Ірини Федишин за плечима надійний тил. З чоловіком Віталієм вони разом уже 17 років поспіль. Артистка вирішила перевірити, чи пам'ятає благовірний про свято, і ось що з цього вийшло.

Уранці святкового дня Ірина з Віталієм прокинулися. Чоловік сказав, що піде підстригатися, а дружина зібралася на манікюр. Дбайливий господар попросив жінку скласти невеличкий список потрібних покупок.

Ірина написала на папірці: хліб, яйця. І передала чоловіку. Сама ж відбула до салону краси. Робила нігті, розмірковуючи, чи пам’ятає благовірний, що сьогодні у них свято – 17 років минуло, як молодята стали на весільний рушник.

І тут відчинилися двері й на порозі салону постав кур’єр із величезним букетом квітів і пакунком. Ірина була розчулена увагою чоловіка. У червоних трояндах була схована листівка з песиком, що висунув язичок, і написом:

“Я шаленію від тебе”.

Та ще більшим стало її приголомшення, коли жінка розгорнула пакунок. Замість діамантів в ньому були замовлені вранці… хліб та яйця. Такого подарунка у день весілля, напевно, не отримувала жодна наречена.

Подібна щемка історія кохання розчулила шанувальників Федишин до сліз. Того дня зірка отримала чимало компліментів у коментарях під своїм постом:

“Боже, як я вас обожнюю! Така красива, щира, справжня патріотка”.

“Дуже гарна українська родина! Ще Вам тричі по сімнадцять, а далі, як Бог дасть!”

Дехто позаздрив:

“Щоб всі так кохали”.

“Ось як виглядає закохана жінка”.

“Як я за вас рада! Щасливих вам посмішок та любові!”

Інші оцінили кулінарні таланти господині:

“Яйця – то круто! А не всі оті суші… Вітаємо!”

Звісно, не обійшлося без корисних порад:

“Ірусю, нагадаєш йому на золоте весілля”.

“Квіти, хліб і яйця – прикольніше, ніж просто квіти”.

Та врешті фани зійшлися на одній думці:

“Ну, це креативно, настрій на весь день гарантовано. Вам із Віталіком точно ніколи не буде сумно”.

Популярне

Схожі статті

Як живе Антоніна Паперна, яка вийшла заміж за російського актора: Ольга Сумська своїх онуків не бачить

Старша донька української акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна не збирається повертатися в Україну. Жінка обрала будувати кар'єру та ростити дітей в іншому місці.

Ліниве хачапурі для лінивих господинь: готую грузинську страву просто на сковорідці. Виходить на 10 з 10

Приготувати смачне та ароматне грузинське хачапурі можна вдома без зайвого клопоту. Навіть не потрібно довго возитися з тістом, адже воно готується на сковорідці.

Що я готую з підсохлих пасок чи іншої солодкої випічки, яку шкода викинути: це кохання з першого шматочка

Якщо Великодня паска засохла, і її ніхто не хоче їсти, не переймайтеся. Можна зробити так, що будуть наввипередки просити ще шматочок. Настільки цей десерт легкий та смачний.