26-річний Олександр Зінченко вдруге став батьком: дружина футболіста Влада Седан народила йому другу принцесу

Відомий український футболіст Олександр Зінченко повідомив чудові новини. Дружина спортсмена вдруге народила та зробила зірку батьком чарівної донечки

Олександр Зінченко, відомий український футболіст, півзахисник і лівий захисник лондонського “Арсеналу” та збірної України, став батьком вдруге. Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість опублікував кадри зі своєю дружиною Владою Седан, яка тримає на руках малюка.

Український футболіст і його дружина виглядали неймовірно щасливими. Новоспечена матуся, попри пологи, мала чудовий вигляд. На нещодавно опублікованих кадрах Олександр Зінченко та Влада Седан вдивлялись у личко своєї новонародженої донечки. В описі до нової публікації відомий футболіст привітав дитину у цьому світі, ніжно назвавши її принцесою.

Олександр Зінченко та Влада Седан вдруге стали батьками доньки
Олександр Зінченко та Влада Седан вдруге стали батьками доньки

Олександр Зінченко повідомив, що став батьком вдруге 2 серпня – новонароджена донька з’явилась на світ найімовірніше за кордоном. Новоспечені мама й тато молодшої доньки ще не повідомляли, як вирішили назвати свою принцесу.

У коментарях до нової публікації знаменитого українського футболіста мережа буквально вибухнула. Шанувальники та пересічні користувачі Інстаграму вітали зіркову пару з появою на світ їхньої молодшої донечки. Фанати Зінченка побажали його дитині всього найкращого та щиро зраділи новинам. До привітань доєднались Даша Квіткова, Григорій Решетнік та навіть футбольний клуб “Арсенал”.

Олександр Зінченко та Влада Седан вже виховують старшу доньку Єву
Олександр Зінченко та Влада Седан вже виховують старшу доньку Єву

Нагадаємо, що Влада Седан та Олександр Зінченко зареєстрували свої стосунки у березні 2020 року. Вже влітку наступного року знаменитості повідомили, що чекають на появу первістка. Пізніше зіркова пара розсекретила стать своєї майбутньої дитини. В родині футболіста народилась дівчинка, яку назвали Євою. Влада Седан розповідала, що її старша дочка з’явилась на світ у США на три тижні раніше строку.

А ось про другу вагітність зіркове подружжя повідомило наприкінці весни цього року. У травні 2023 публіка дізналась, що Олександр Зінченко стане батьком вдруге. Вже через місяць, наприкінці червня подружжя розповіло, що в них народиться друга дівчинка.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.