Син Жанни Фріске і Дмитра Шепелєва пішов стопами матері та зайнявся музикою: як зараз виглядає хлопчик

Сину відомої співачки Жанни Фріске Платону вже 10 років. Хлопчик майже все своє життя живе без мами та він унаслідував від неї вроду і талант до музики.

Платон Шепелєв – єдиний син відомої співачки Жанни Фріске, яка пішла з життя у 2015 році від пухлини мозку. Артистка так і не змогла насолодитися радістю материнства, адже дізналася про хворобу буквально одразу після народження сина. Коли Жанни не стало, хлопчику було всього 2 роки. Платон залишився жити зі своїм батьком Дмитром Шепелєвим.

Жанна Фриске
Жанна Фріске з маленьким сином

Довгий час шоумен і телеведучий не показував сина від Фріске на публіку і приховував його від камер папараці. Та коли хлопчик підріс, Дмитро створив сину власну сторінку в Інстаграм і час від часу публікує там його фото та відео.

Нещодавно на сторінці хлопчика з’явилося відео, яке вразило публіку. 10-річний Платон грав на електрогітарі і робив він це досить професійно.

Нова найчастіша фраза прекрасного Платона, коли хтось намагається дати йому добру пораду, звучить так: Ні. Нехай це буде мій досвід.

, – підписав відео Дмитро Шепелєв.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати відео і відмітили, що хлопчик дуже талановитий.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Музикальний. Весь у маму”;
  • “Молодець. Мама тобою тобою завжди буде пишатися”;
  • “Розумник. Музично обдарований, як мама”.

До слова, зараз 10-річний Платон живе не тільки з батьком, а й з мачухою і молодшим братиком і зведеною сестрою. П’ять років назад Дмитро Шепелєв почав жити з жінкою на ім’я Катерина. Вона водила свою доньку в той же дитячий садок, що і Дмитро. Між ними одразу з’явилася симпатія, яка згодогм переросла у серйозні стосунки. У 2021 році у Катерини і Дмитра народився спільний син Тихон. Зараз закохані живуть однією великою родиною.

Дмитрий Шепелев с сыном Платоном
Син Жанни Фріске і Дмитра Шепелєва пішов стопами матері та зайнявся музикою

Нагадаємо, Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске були разом з 2011 року. Жінка була старшою за свого обранця на 10 років. Офіційно вони так і не одружилися, але наважилися на дитину. Саме Жанна хотіла стати мамою, адже тоді їй вже було 39 років і жінка поспішала з вагітністю. Хлопчик народився у 2013 році, а вже через 2 роки Жанни не стало.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.