Дружина Григорія Решетніка на відпочинку за кордоном поскаржилась на емоційне вигорання: мережа вибухнула

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка вирушила у відпустку та заговорила про емоційне вигорання. Знаменитість викликала бурхливу реакцію мережі

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік давно перебуває у щасливому шлюбі зі своєю обраницею. Зіркова пара виховує трьох спільних синів, для яких їхня мама є підтримкою, а тато – прикладом. Христина Решетнік є підтримкою і для свого чоловіка, про що сама зірка нещодавно розповіла у новому дописі на своїй сторінці в Інстаграмі.

Нову публікацію знаменитість присвятила темі емоційного вигорання та зізналась, що й сама відчула, що це таке. Христина Решетнік вирішила поділитись із підписниками своїм досвідом і розповіла, що за останні півтора року повномасштабної війни вона відчула серйозне емоційне виснаження, адже кожного дня українці стикаються не з найлегшими викликами долі.

Дружина Григорія Решетніка Христина розповіла про емоційне вигорання

Знаменитість зазначила, що багато з її підписниць точно знають, про що вона говорить. Втім, додала Христина Решетнік, вона знайшла спосіб відновити внутрішні сили, аби й надалі бути підтримкою для своїх синів і чоловіка. Зірка розповіла, що останнім часом вона читає менше новин, натомість більше займається медитаціями та приділяє увагу сім’ї.

Свої роздуми про емоційне вигорання дружина відомого українського телеведучого доповнила фотографіями з відпочинку за кордоном. Разом зі своїми дітьми Христина Решетнік вирушила на курорт на узбережжі моря. Шанувальники розкритикували знаменитість за те, що вона говорить про емоційне вигорання, відпочиваючи у безпечному місці.

Дружина Григорія Решетніка Христина розповіла про емоційне вигорання

Крім того, підписники дружини відомого українського телеведучого пригадали й історію про те, як Христина Решетнік вирушила на концерт Бейонсе. Тоді знаменитість опублікувала веселі фотографії з виступу американської співачки у день трагедії у Краматорську.