Святослав Вакарчук та його дві жінки. Чому розлучився з Лялею Фонарьовою і коли зійшовся з Євгенією Яцутою

Святослав Вакарчук ніколи особливо не розповідав про своє особисте життя, але приховувати розлучення та народження дітей від нової коханої йому не вдалось

Ще влітку 2021 року стало відомо про розлучення фронтмена групи Океан Ельзи зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою. Вони прожили разом більш як 20 років. Головною причиною розриву стало відсутність у родини спільного малюка. На жаль, Ляля, яка мала доньку до знайомства зі Святославом, так і не змогла подарувати первістка співаку. Але самі колишні ніколи на публіку не говорили про причину офіційного розлучення.

Святослав Вакарчук та Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук та Ляля Фонарьова

Коли ж Святослав Вакарчук став батьком – все одразу стало зрозуміло. Нова подруга подарувала йому сина Івана. Обраниця Євгенія Яцута, продюсерка “Radioaktive Film”, досить довго співпрацювала з гуртом. Саме за таких обставин і відбулось знайомство закоханих.

Святослав Вакарчук та Євгенія Яцута
Святослав Вакарчук та Євгенія Яцута

Через рік після народження первістка, Святослав Вакарчук став батьком вдруге. Євгенія народила йому доньку Соломію. Друга дитина у співака народилась на 47-му році життя. Але вік не заважає Святославу проводити активно час зі своїми дітьми та насолоджуватись своїм довгоочікуваним батьківством.

Відомо, що у потенційної обраниці Вакарчука вже є старша дитина. Це донька. Дівчинка дуже схожа на маму: така ж рудоволоса і кучерява. Іноді фото з відпочинку мами та дітей публікуються в соціальних мережах Яни. Сам же Святослав продовжує дотримуватись режиму тиші стосовно свого особистого життя.

Втім, пізнаючи радості батьківства та виховуючи двох дітей разом з Євгенією Яцутою, він не забуває про свою падчерку, доньку Лялі Фонарьової. Він протягом двадцяти років займався її вихованням та продовжує підтримувати спілкування та підтримувати її.
До речі, в нинішньої супутниці Вакарчука, Євгенії, також є старша донька. Вона схожа на матір, така ж рудоволоса та кудрява.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?