Даша Квіткова відпочиває в Буковелі. Переможниця “Холостяка” показала подруг і шикарний готель в Карпатах

Інстраграм Дарії Квіткової наповнився барвами українських Карпат. Дівчина разом з подругами вирішила відпочити від буденного життя та насолодитись гірським повітрям.

Після розлучення з Микитою Добриніним, Дарія Квіткова активно розвиває свій блог в інстаграмі, займається рекламою та кайфує від свого життя.

Дарія Квіткова на відпочинку
Дарія Квіткова на відпочинку

Прихильники постійно слідкують за сторіс дівчини, дізнаючись про новини з перших уст. І так, днями Квіткова виставила відверті відео та фото зі свого відпочинку.

Дівчата знаходяться в одному із найкращих готелів Буковелі. Там є абсолютно все для спокійного відпочинку – спа, басейн, ресторан, тренажерний зал. А що уже говорити про чарівний вид з балконів номерів. Гори Карпат дивують своєю красою.

Квіткова відпочиває разом із подругами
Квіткова відпочиває разом із подругами

Дарія Квіткова зовсім не соромиться своїх недоліків, таких як розтяжки після народження сина Лева.

“Хто питав про розтяжки. Абсолютно мене не бентежать, нічого не планую з ними робити. Я з ними дружу”

Квіткова Дарія на відпочинку
Квіткова Дарія на відпочинку

Потрібно нагадати, що телеведучий Микита Добринін та Дарія Квіткова зустрілись на проєкті “Холостяк”, після чого продовжили стосунки та невдовзі одружились. За їх коханням спостерігала вся Україна. Зовсім скоро на світ появився їх первісток – Лев. Здавалось, життя лише наповнюється новими барвами. Але пара невдовзі розлучилась.

Ходили різні чутки про причину розлучення, в тому числі – невірність блогерки. Вважали, що Квіткова поклала око на продюсера Таллера, бувши в шлюбі з Микитою. Хай там як – наразі двоє абсолютно вільні та відкриті до нових стосунків. Сина Лева виховують разом. Часто його можна побачити в сторіс Микити та Дарії. Дитина активно розвивається і зовсім отримує однаково любові, як від мами, так і від татка.

Як бачимо з інстаграм сторінки красуні – відпочинок приносить масу задоволення. Можна лише порадіти за дівчат та побажати їм натхнення!

Популярне

Схожі статті

Беру 10 грамів желатину на 100 мл води: нереально смачний десерт з кефіру. Замість торта “Бите скло”

Приготуємо десерт на основі кефіру, який можна смакувати навіть тим, хто дотримується дієти. Доповнюйте суфле улюбленими ягодами й створіть свій ідеальний рецепт.

Колір волосся – батьківський: Віталій Козловський показав рідкісне фото з 2-місячним сином від своєї дружини

Відомий український артист Віталій Козловський показався на новому фото зі своїм 2-місячним сином. Не так давно знаменитість вперше став батьком.

Вагітна Ірина Федишин похизувалася животиком, який ніжно погладжував благовірний Віталій Човник: “Секрет”

У своєму свіжому кліпі "Секрет" Ірина Федишин здивувала фанів. У відео можна побачити чоловіка співачки Віталія Човника, який гладить чималенький животик дружини.