Батьки нового бойфренда Даші Астаф’євої проти його стосунків зі співачкою: “Дуже багато було дорікань”

Відома українська співачка та модель Даша Астаф'єва зізналась, чому рідні її бойфренда не хотіли, аби він починав із нею стосунки. На зірку не чекали в цій родині

Даша Астаф’єва, відома українська співачка та фотомодель, у нещодавньому інтерв’ю для програми “ЖВЛ” висловилась про своє особисте життя. Знаменитість зізналась, що насправді її стосунки з бойфрендом почались не з найкращої ноти. Вона пригадала, що спершу рідні коханого не сприймали її серйозно та навіть були проти того, аби вона зустрічалась з їхнім сином.

За словами Даші Астаф’євої, рідні її бойфренда скептично поставились до їхнього роману через професію дівчини. Знаменитість зауважила, що дорікання рідних коханого пов’язані саме зі сферою діяльності зірки. Астаф’єва розповіла, що батьки хлопця переймались щодо того, що про неї скажуть люди, тому й не хотіли приймати її в родину.

Даша Астаф’єва розповіла, що батьки її бойфренда були проти їхніх стосунків

Знаменитість зізналась, що саме таке несприйняття її батьками коханого стало причиною, чому вона налаштована на створення родини. Даша Астаф’єва розповіла, що зараз неабияк замислилась над тим, аби їхні стосунки перейшли на новий, серйозніший етап, а вони з бойфрендом мали можливість розвиватись разом і бути прикладом для інших.

До слова, розповіла Даша Астаф’єва і про свою кар’єру, яка й стала причиною дорікань з боку рідних хлопця. Знаменитість зізналась, що не збирається повертатись до своєї співочої кар’єри з декількох причин. Перш за все, зірка перенесла невдалу операцію на голосових зв’язках. До того ж Астаф’єва переосмислила багато речей і відмовилась від своїх пісень.

Даша Астаф’єва не повернеться до своєї співочої кар’єри

Знаменитість зізналась, що у часи повномасштабної війни багато думала про свою творчість та дійшла до висновку, що більше не може співати ті пісні, що створила раніше. Даша Астаф’єва зазначила, що не уявляє, як, наприклад, військових можуть зацікавити рядки з її хітів, тому й самій їй співати їх не хочеться.