Могилевська, Астаф’єва, Остапчук: хто з українських зірок зустрів своє кохання під час війни в Україні

Попри війну, українці продовжують шукати своє кохання та заводити нові стосунки, хоч це часто буває нелегко. Не стають винятком і українські зірки.

Деякі з таких вітчизняних селебріті вже довгий час були самотніми, а деякі ще недавно перебували в шлюбі. Але після початку війни їм вдалося знайти нові стосунки та, як вони стверджують, кохання всього життя. Розповідаємо детальніше хто це.

Наталія Могилевська

Відомо, що співачка довгий час була самотньою, і саме війна принесла їй такі довгоочікувані стосунки. З коханим вона була знайома близько 20 років, і тільки під час війни вони почали зустрічатися. Відомо, що його звуть Валентин, і він їздить з артисткою до прифронтових місць та всіляко підтримує співачку. На даний момент пара вже живе разом та планує спільне майбутнє.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Даша Астаф’єва

Співачка зізналася, що в той час, як під час війни всі розлучаються, їй вдалося знайти кохання свого життя. Саме обранець дівчини мотивував її та допомагав не падати духом у найважчі моменти. Даша не розкриває його імені, адже вважає, що щастя любить тишу.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва

Володимир Остапчук

У відомого шоумена останнім часом дуже бурхливе особисте життя. Під час війни він встиг розлучитися зі своєю другою дружиною Христиною Горняк та вже знайти нове кохання – ним стала журналістка Катерина Полтавська. Наразі пара живе разом та, ходять чутки, що закохані вже встигли офіційно оформити свої стосунки.

Володимир Остапчук
Володимир Остапчук

Володимир Дантес

На початку війни стало відомо, що зіркова пара Володимир Дантес та Надя Дорофеєва розлучилися. Мало того – схоже помінялися партнерами зі своїми друзями – Мішею та Дашою Кацуріними. Якщо про Надю з Мішою стало відомо буквально відразу після початку війни, то Володимир свої стосунки з Дашею приховував. Зараз вони обоє наввипередки публічно зізнаються одне одному в коханні. А ось Дорофеєва, схоже, нещодавно відгуляла весілля зі своїм обранцем.

Володимир Дантес
Володимир Дантес

Популярне

Схожі статті

Щось давно не чутно: куди подівся й чим займається зараз екс-тренер “Голосу країни” і кум Горбунова Потап

Репер Потап більше не приховує своє місцезнаходження і регулярно публікує фото з країн Європи та Америки у своєму Інстаграм-блозі. Схоже, повертатися в Україну артист не поспішає.

Можна і запікати, і смажити, все одно буде смачно: тісто для пиріжків як пух. З будь-якою начинкою – шедевр

Приготування пиріжків за цим рецептом не потребує великих зусиль, але результат вас точно порадує. Тісто виходить надзвичайно ніжним і пухким, а пиріжки – смачними та ароматними.

Стакан молока, 3 яйця і варення: щотижня готую цей пуховий пиріг до чаю – мало хто знає цей чудесний рецепт

Пиріг за цим рецептом виходить дуже пухким, ніжним і не сухим. Приготувати його не складно: вам знадобляться найпростіші інгредієнти і трішки часу.