Рум’яні щічки та милі кучері: Максим Галкін показав, яких чарівних дітей народили вони з Аллою Пугачовою

Молоді батьки Максим Галкін та Алла Пугачова постійно радують своїх прихильників сімейними фотографіями. Гуморист на мить поринув в спогади та виставив миле фото своїх дітей, зроблене в Юрмалі ще у 2016 році.

Ліза та Гарік – зіркові близнюки, життя котрих з першого дня не сходили з обкладинок журналів та інтернет-ресурсів. Їх батьки не можуть натішитись щастям виховувати цих янголят. Незважаючи на постійній виступи в різних містах Ізраїлю та інших країн Європи, сім’я намагається проводити час разом. Так, нещодавно близнюки завітали до Галкіна в Париж, де він мав виступати з концертом.

Максим Галкін час від часу ділиться у своєму інстаграмі фото дітей, залишаючи милі коментарі.

Фото сина Максима Галкіна

Максим Галкін поділився милим фото своїх дітей

Нещодавно актор та гуморист виставив на своїй сторінці в інстаграм світлину зі своїми дітьми. Фото було зроблено в 2016 році в Юрмалі. Не можливо не помітити, як змінились діти за ці 7 років. Маленькі кучеряві янголятка з довірливими оченятами та неймовірно щирими усмішками. Наразі близнюки вже школярі, зі своїм особистим світоглядом, характером та примхами.

Родина береже сімейні традиції та подорожує лише разом. Так, в черговий раз, літні канікули подружжя Галкін та Пугачова провели в Юрмалі, тим самим і відпочили на березі моря, та відвідали благодійний концерт подруги сім’ї Лайми Вайкуле.

Згадаємо, що діти Максима Галкіна та Алли Пугачової забрали документи з російської гімназії на початку навчального року ще у 2022 році та перевились до елітної гімназії в Ізраїлі. До будинку зіркової родини від навчального закладу всього 20 хвилин їзди на авто. Освіта коштує 95 тисяч шекелів на рік за одну дитину. На наші кошти це приблизно 1 мільйон гривень.

Завдання батьків – виховувати, оберігати та дарувати радість своїм дітям. Як бачимо, Максим Галкін з Аллою Пугачовою справляються з цією складною задачею.