Тімур та Інна Мірошниченко пояснили, чому обрали для прийомного сина таке екзотичне ім’я: “Ми сиділи сумні”

Відомий український телеведучий Тімур Мірошниченко зі своєю дружиною нещодавно стали батьками названого сина Марселя. Чому зіркова пара обрала таке ім'я для малюка?

Тімур Мірошниченко, відомий український телеведучий, разом зі своєю дружиною Інною деякий час тому вирішили усиновити дитину. Зіркова пара пройшла неабиякий шлях до своєї мети, і тепер вони нарешті у повному складі завітали до студії ранкового шоу “Сніданок з 1+1”. В ефірі програми дружина ведучого Інна Мірошниченко розповіла, чому вони з чоловіком обрали для свого названого сина таке рідкісне ім’я.

Зірка пригадала, що, коли вони з чоловіком тільки-но вирішили почати процес усиновлення дитини, їм подзвонили знайомі та розповіли, що в одній з лікарень Києва батьки відмовились від новонародженого сина. Тімур та Інна Мірошниченко приїхали до клініки, аби подивитись на малюка та, на жаль, усиновити його вони змоги не мали.

Інна Мірошниченко розповіла, чому вони з чоловіком обрали для сина таке рідкісне ім'я
Інна Мірошниченко розповіла, чому вони з чоловіком обрали для сина таке рідкісне ім’я

Дружина Тімура Мірошниченка розповіла, що їхні знайомі, які їм розповіли про новонародженого хлопчика, думали, що його можна усиновити одразу. Втім, зіркове подружжя знало – до цього моменту малюкові ще далеко.

“Ми знаємо, якщо його тільки но привезли, то до всиновлення йому ще чекати десь півтора року. І це не наш район. Тобто обійти всю ту чергу ми просто не можемо і не хочемо”, – розповіла у студії “Сніданку з 1+1” Інна Мірошниченко.

Втім, додала знаменитість, цей хлопчик був настільки чарівним, що одразу закохав у себе її та чоловіка. Інна Мірошниченко пригадала, що малюк був дуже красивим – з яскравими блакитними очима та білими кучерями. Тоді, зізналась дружина ведучого, вони з чоловіком сиділи сумні, але Тімур Мірошниченко знайшов спосіб підбадьорити кохану – тоді він пообіцяв своїй обраниці, що вони ще знайдуть свого Марселя.

Інна Мірошниченко розповіла, чому вони з чоловіком обрали для сина таке рідкісне ім'я
Інна Мірошниченко розповіла, чому вони з чоловіком обрали для сина таке рідкісне ім’я

З часом так і сталось. У Житомирі на зіркове подружжя чекав їхній новоспечений син. Зіркова пара пригадала, що на фотографії їхній Марсель мав кучеряве й біляве волосся, тому вони вирішили назвати свого сина на честь малюка з Києва.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.