39-річна Слава Камінська показала, чим годує свого заморського нареченого за кордоном: “Борщ і отруєння”

Відома українська співачка Слава Камінська розповіла, чим годує свого нареченого, з яким познайомилась після переїзду за кордон. Зірка знайомить коханого з українською кухнею

Слава Камінська, відома українська співачка, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла про побут зі своїм нареченим. Знаменитість поділилась із шанувальниками фотографіями вечері, якою годує свого коханого та пожартувала про свої кулінарні здібності. Артистка насмішила фанатів, але швидко пояснила власний жарт.

Так, у блозі Слави Камінської не так давно з’явились кадри, на яких вона готує для свого майбутнього чоловіка вечерю. В описі до опублікованих знімків зірка пожартувала, ніби збирається отруїти свого нареченого. Втім, пізніше артистка швидко пояснила, що насправді вона старається, коли готує для чоловіка їсти, адже не хоче, аби він розчарувався.

Слава Камінська розповіла про стосунки з нареченим і зізналась, що готує для нього їсти
Слава Камінська розповіла про стосунки з нареченим і зізналась, що готує для нього їсти

Пізніше українська співачка опублікувала Інстаграм-історію, де показала апетитний борщ. Артистка звернулась до своєї мами, яка, ймовірно, слідкує за донькою у соціальній мережі, та зізналась, що її слова про борщ та отруєння коханого були всього лише жартом. Слава Камінська додала, що ніяк не може зіпсувати страву, що готує для нареченого.

За словами артистки, вона б не наважилась отруїти вечерю коханого виключно з тієї причини, що в такому разі він би відправив жінку жити назад до батьків. “Мамулю, про борщ та отруєння це був жарт! Як же я можу його труїти? Він мене до тебе відправить! Бандеролькою! Воно тобі треба?” – жартівливо зауважила Слава Камінська.

Слава Камінська розповіла про стосунки з нареченим і зізналась, що готує для нього їсти
Слава Камінська розповіла про стосунки з нареченим і зізналась, що готує для нього їсти

Нагадаємо, що відома українська співачка після початку повномасштабної війни разом зі своїми дітьми переїхала жити за кордон. За межами рідної країни знаменитість знайшла не лише порятунок від бойових дій, але й відшукала своє кохання. Вже близько року співачка зустрічається з чоловіком, а раніше він, за словами Камінської, освідчився їй, а вона погодилась за нього вийти.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.