Мішель Андраде про Потапа, Ірину Горову та інших учасників лейбу MOZGI: “Я ні з ким не підтримую зв’язок”

Молода красуня Мішель Андраде нарешті наважилась розповісти, чому вона пішла від лейбла Потапа. Реакція друга та продюсера її дуже здивувала

Мішель Андраде – молода, талановита, красива співачка, яка виконує пісні українською мовою, навіть попри своє болівійське походження. Ще рік тому вона активно співпрацювала з репером Потапом та Іриною Горовою. Але вирішила піти від лейбу MOZGI, через відсутність взаєморозуміння.

“Вони робили багато для мене, а я просто цього не відчувала і не розуміла”

Мішель Андраде пішла від лейбу Потапа
Мішель Андраде пішла від лейбу Потапа

Мішель Андраде відверто розповідає про свою творчість

Співачка наразі зовсім не шкодує про свій вчинок. Все що відбувається – це важливий досвід, який потім стане в пригоді. Вона почала свою кар’єру співачки в 18-ти річному віці. Тоді інфантильна дівчинка в рожевих окулярах бачила світ музики дещо іншим.

Мішель Андраде зізнається, що хотіла співати зовсім інші пісні, але їй давали ту музику, яка обов’язково б сподобалась слухачам. Співачка відчувала себе не у своїй тарілці. Розійшовшись з лейбом MOZGI вона все ж таки випустила декілька своїх пісень. І саме тоді вона зрозуміла чим відрізняється бізнес від творчості.

“Є творчість для себе, а є бізнес, який треба створювати, бо це твій заробіток. Тому я зрозуміла їх”

Сама ж Мішель Андраде дуже рада тим, що їй вдалось піти без скандалу. Сьогодні спілкування дівчина підтримує лише з Позитивом. У інших учасників команди свої справи та часу на зустрічі чи навіть телефонні дзвінки практично не має.

Мішель Андраде та Позитив
Мішель Андраде та Позитив

Андраде не має жодного негативу в сторону Ірини Горової чи Потапа, хоча останній все ж затаїв образу на дівчину.

“З Потапом інша історія, він творча людина… Мені здається, що він образився на мене, тому що він вклав своє серце і свої гроші…  Мені здається, що він досі тримає якусь образу всередині”

Сьогодні 26-ти річна дівчина впевнена в собі, знає чого хоче від себе та від своєї творчості та йде до досягнення цілі.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.