Потап показав, як ладнають між собою Настя Каменських і його син від Горової Андрій: стали друзями

Син Потапа від першого шлюбу Андрій тепер багато часу проводить з батьком і зірковою мачухою Настею Каменських. Раніше хлопець не сприймав нову дружину батька та зараз все змінилося.

Потап розлучився зі  своєю першою дружиною Іриною Горовою у 2014 році після 15 років шлюбу. На той момент їхньому спільному синові Андрію було всього 6 років. Як вже зараз відомо, причиною розлучення Потапа і Горової стала інша жінка, а саме Настя Каменських, яка у 2019 році стала другою офіційною дружиною співака.

Перший час стосунки між Каменських і сином Потапа були натягнуті. Хлопець аж ніяк не хотів сприймати мачуху, яка стала причиною розлучення його батьків.

Потап та Ірина Горова з сином Андрієм

Ще у 2019 році Ірина Горова в одному з інтерв’ю зізналася, що у її сина і Насті Каменських немає ніяких стосунків і вони навіть не спілкуються. За словами Ірини, їхнє спілкування обмежувалося словами “привіт” і “бувай”.

Дійсно, якщо проаналізувати соціальні мережі подружжя, то можна помітити, що син Потапа Андрій ніколи не проводив сімейні свята і тим більше відпустки з батьком та мачухою.

Та зараз, схоже, все змінилося. Нещодавно Потап поділився у своєму Інстаграм-блозі тим, що його син певний період часу живе з ним і з Каменських. Так,  репер опублікував кадр зі спільного сніданку у них вдома.

А нещодавно Потап знову показав, що приготувала Каменських на сніданок для нього і сина. Так, Потап сфотографував стіл зі стравами і відмітив там свого сина. На столі можна розгледіти яєчню, бекон, авокадо і томати. Також на столі стояла кава і був нарізаний кавун.

Варто відзначити, що спільних дітей у Потапа і Насті Каменських немає. Після одруження у 2019 році вони запевняли, що вже працюють над поповненням. Та йшли роки, а подружжя так і не оголошували про вагітність. Зараз Потап і Настя уникають питань про дітей. Співачка неохоче відповідає, що якщо вона завагітніє, то приховувати від публіки цього не буде. Така поведінка подружжя здалася дивною для публіки і спровокувала чутки про проблеми з зачаттям у зіркової пари.