Молода дружина Віктора Павліка балує його дорогими подарунками: співак вразив сюрпризом від Репяхової

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова зробила чоловіку дуже незвичайний подарунок. Український артист був по-справжньому здивований сюрпризом.

Катя Репяхова – не лише дружина Віктора Павліка, а й бізнес-вумен і блогерка. Дівчина активно веде свій Інстаграм-блог, де ділиться подробицями свого особистого життя, показує сімейні будні з артистом та свої материнські бутні.

Так, нещодавно Катя показала сюрприз, який влаштувала зірковому чоловіку. Дівчина придбала для Віктора Павліка дуже незвичайний подарунок. На перший погляд, це звичайний шкіряний блокнот. Та насправді у ньому є одна незвичайна функція – безпровідна зарядка для телефону. Телефон заряджається, якщо його просто покласти на телефон.

Крім того, Репяхова зробила іменне гравіювання на блокноті. Віктор Павлік був у захваті, отримавши подарунок. Його реакцію на подарунок Катя зняла на камеру і опублікувала в Інстаграм-сторіс.

Молода дружина Віктора Павліка балує його дорогими подарунками

Нічого собі! Вау! Я шокований, але це круто! Я так зрозумів, що тут ще й зарядка є. Гравіювання – бомба. Тут кабелі є, це ж одразу тут повербанк є

, – говорить у відео Віктор Павлік.

Також дівчина залишила посилання на магазин, де вона купувала цей подарунок. На сюрприз для чоловіка Репяхова витратила 2800 гривень.

Нагадаємо, Катя Репяхова – четверта дружина Віктора Павліка. Дівчина молодша за свого обранця на 29 років. Довгий час публіка засуджувала Катю. В Мережі говорила, що дівчина вийшла заміж за співака лише через гроші. Та сама Репяхова з посмішкою відноситься до цих звинувачень. Дівчина запевняє, що заробляє більше свого чоловіка. Так, найбільший дохід дружина Павліка отримує зі свого Інстаграм-блогу. Та  Катя заробляє, рекламуючи різні інтернет-магазини та інше. Крім того, Репяхова являється концертним директором свого чоловіка, а влітку 2022 року вона відкрила власний бізнес – інтернет-магазин дитячого одягу.

Навіть після народження дитини, Катя не пішла у декретну відпустку, а продовжує працювати, як і раніше і заробляти гроші у сім’ю.