“Мама” Вєрки Сердючки розкритикувала кепку й маску “доні”: “Усі в нарядному, а моя не захотіла”

Протягом серпня Андрій Данилко з Інною Білоконь та SERDUCHKA BAND гастролюють у Прибалтиці. "Маму" Вєрки Сердючки дещо не влаштовує у звичках "доні".

На афіші, яка сповіщає про концерти в Ризі, сама “мама Інна Адольфівна” й решта музикантів убрані в гарні українські вбрання. На цьому тлі чорніє лише одна пляма – сам Андрій Данилко, який вдягнувся по-домашньому в чорні спортивний костюм, кепку і маску на підборідді, забувши про яскравий сценічний образ Вєрки Сердючки. Колега підколола партнера по сцені:

“Усі в нарядному, а моя не захотіла перевдягатися”.

У вересні колектив Данилка збирається відвідати з гастролями Америку й Канаду з шістьома концертами. На цій афіші артист вбрався, як годиться – начепив штучні груди під вишиванку й важелезну зірку на голову.

Народний артист України перевтілюється у безладну Вєрку Сердючку вже 30 років поспіль. Уперше приміряв образ провідниці ще в 1993 році в Полтаві. Відтоді екзальтована дамочка обзавелася сяким-таким гардеробом і навіть заспівала на радість шанувальникам.

SERDUCHKA BAND останнім часом багато гастролює за кордоном. Іноземці сприймають співочу провідницю, як і українці, на ура. От тільки зовсім не розуміють, чому поза сценою артист, що грає цю шалену жінку, постійно вбирається в захисну маску.

Пандемію корони скасували, а Данилко продовжує чіпляти чорну маску на підборіддя. Виявляється, Андрій почав так вбиратися ще до повномасштабної агресії рф проти нашої країни. У такому вигляді він з’явився на шоу “Маска”, щоб не думати, як чепуритися.

А після 24 лютого 2022 року взагалі поклявся, що не зніме цей аксесуар до самої перемоги. Отак і став заручником подібного іміджу. Напевно, артист не розраховував, що протистояння настільки довго затягнеться у часі.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.