Дружина Павліка Репяхова відповіла, чому не звертає увагу на чоловіків-ровесників: “Вік не впливає ні на що”

29-річна дружина 57-річного співака Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, чому вийшла заміж за чоловіка, який їй годиться у батьки, а не обрала ровесника.

Віктор Павлік і Катя Репяхова – зіркове подружжя з найбільшою різницею у віці в Україні. Артист старший за свою обраницю майже на 29 років. Для Павліка це вже четвертий шлюб, а ось для молодої Катерини Віктор Франкович став першим офіційним чоловіком.

Ні для кого не секрет, що заради молодої Катерини Павлік покинув свою третю дружину Лору Созаєву. Саме тому публіка активно хейтить Репяхову, називаючи її розлучницею. Крім того, дівчину звинувачують, що вона вийшла заміж за Павліка, лише через те, що він популярний і заможним. Та сама Катя не реагує на хейт у свій бік.

Віктор Павлік і Катя Репяхова зворушливо привітали сина з днем народження
Дружина Павліка Репяхова відповіла, чому не звертає увагу на чоловіків-ровесників

Дівчина активно веде Інстаграм-блог, де показує подробиці свого сімейного життя з Павліком та їхнім маленьким сином. А нещодавно дівчина вирішила відповісти на питання своїх прихильників.

Так, один із фоловерів запитав Катю, чому вона обрала саме Віктора Франковича, а не молодого хлопця її віку.

Ось, що відповіла Репяхова:

Не знаю, як відповісти. Чому Вітя, а не Петро? Або, чому Вася, а не Саша. Тому що мабуть доля. Тому що ми випадково зустрілися, тому що ми були потрібні один одному. Тому що ми полюбили один одного.

Вік мого чоловіка ніяким чином не впливає ні на що.

Дружина Павліка Репяхова відповіла, чому не звертає увагу на чоловіків-ровесників
Дружина Павліка Репяхова відповіла, чому не звертає увагу на чоловіків-ровесників

Варто відзначити, що Репяхова вже неодноразово говорила, що для неї вік не має значення. Так, дівчина відчуває, що її чоловік старший за неї, та вона покохала саме його. Також Катя неодноразово розвіювала чутки про те, що з Павліком вона лише через гроші. За словами Репяхової, вони і сама багато заробляє. Так, найбільше грошей їй приносить Інстаграм-блог, де вона заробляє на рекламі. Крім того дівчина працює концертним директором у свого чоловіка, а влітку 2022 Катя відкрила власний інтернет-магазин дитячого одягу.

Катя навіть вирішила не йти у декретну відпустку після народження дитини, а вирішила працювати. З вихованням маленького Михасика їй допомагає мама, яка живе по-сусідству.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.