Сєдокова на відміну від колежанки Лободи в Україну ані ногою: “Вона отримала премію, а мене ніби не стало”

Киянка Анна Сєдокова особливо не переймається, що її рідне місто ледь не щодня піддається ворожим бомбардуванням. У колишньої "віагрівки" є купа інших пріоритетів у житті.

Щойно почалася російська агресія стосовно України Аня оголосила, що бере “творчу перерву”. Шанувальники співачки вважали, що вона мешкає у США. Та насправді багатодітна мама перебуває у рф, де активно виступає з концертами.

Сєдокова більше переймається не геноцидом українців, а спогадами про давно минулі дні. Вона й досі не може забути образи, які отримала зо два десятиріччя тому в часи перебування у “ВІА Грі”. Ніяк не може вибачити продюсерам дівочого гурту, що її нахабно замінили Світланою Лободою.

Анна Сєдокова позує перед фотокамерами допоки її батьківщину постійно обстрілюють

Зірка розповідає, що взяла паузу під час вагітності, заручившись обіцянками, що її повернуть після пологів назад. Але, увімкнувши телевізор, побачила, як нагороду на МУЗ-ТВ отримує її тимчасова заступниця. А вагітну учасницю навіть не згадали при цьому.

У 2022 році термін дії посвідки на проживання у країні-агресорці для заробітчанки закінчився. Вона виїхала на деякий час до Америки. Та цьогоріч повернулася туди знову. Звісно, як і колежанка Ані Лорак, Анна називає себе “людиною миру” та спокійно викладає в мережу оголені світлини, тоді як в Україні оплакують мирних мешканців, убитих російськими ракетами. Вона зауважила, що мешкає на дві країни. Рідної батьківщини в цьому переліку не виявилося.

Третій чоловік Анни Сєдокової

Сєдокова була заміжня тричі. З українським футболістом Валентином Белькевичем співачка прожила півтора року, устигнувши народити донечку Аліну. Потім був дворічний шлюб із бізнесменом Максимом Чернявським і поява на світ донечки Моніки, яка нині проживає з татусем у США. Сина Гектора Анна народила поза шлюбом.

Нині вона знову в парі з Яннісом Тімма. Шлюб з латиським баскетболістом триває майже 3 роки. За словами знаменитості, вона повністю “розчинилася” у своєму чоловікові. Хоча подейкують, що жіночка уже й від нього накивала п’ятами разом із молодшим сином.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.