Віктор Бронюк із гурту “Тік” привітав в мережу із Днем молоді і поділився старим фото: “Молодий і з чолкою”

Соліст популярного гурту "Тік" Віктор Бронюк вирішив у День молоді поділитися своєю світлиною зі студентських років - на ній артист співає під гітару, а на голові у нього густа каштанова чуприна. Також Віктор розповів про найпершу написану пісню та розповів, чому вона вийшла тільки цього року.

Вже 3-й рік поспіль Україна святкує День молоді 12 серпня. Тож цього дня в мережі з’явилося багато привітань із цим святом від українських зірок. Знаменитості діляться своїми давніми фото і теплими спогадами про юнацькі роки.

Не став виключенням і соліст гурту “Тік” Віктор Бронюк. На своїй сторінці в Інстаграм він оприлюднив фотографію, де зображені двоє молодих людей: красиві дівчина та хлопець, що співає із гітарою. У цьому юнакові нелегко впізнати Віктора, однак дещо точно залишилося незмінним: палкий погляд і очевидна пристрасть до своєї справи.

Світлина до Дня молоді з Інстаграму Віктора Бронюка
Світлина до Дня молоді з Інстаграму Віктора Бронюка

Старша навіть за “Оленів”

У своєму дописі співак поділився історією з молодості про те, як написав першу в житті пісню. Вона носила назву “Тантра” і, до речі, стала однією з 8 композицій, що з’явилися в новому альбомі гурту “Тік” під назвою “18+”. Альбом вийшов у цьому році наприкінці червня.

Віктор Бронюк пояснив, як же так вийшло, що його найперша пісня побачила світ лише в 2023 році.

“Цій пісні насправді ще більше років, ніж “Оленям” та всім іншим”

– зізнається артист.

“У студентські роки я співав її з іншими бардами у коридорах Вінницького педуніверситету і дуже довго не зізнавався, що автор пісні – саме я. Чомусь соромився і все віджартовувався, що цю пісню написав “один мій друг”

Співак не пояснив, чи була пов’язана ця поведінка з помилковим сприйняттям тантри в нашому суспільстві. Адже ця сукупність езотеричних практик в індуїзмі та буддизмі часто викривлено та однобоко сприймається українцями як інтимні практики. Однак в будь-якому випадку чудово, що це надихнуло Віктора написати пісню, яка стала першою серед безлічі хітів співака – як запальних та кумедних, так і зворушливих та чуттєвих.

У дуеті з Білик

В дописі Instagram Віктор Бронюк також згадав, що пісня “Тантра” випущена в дуеті з популярною співачкою Іриною Білик. Це не перша та не єдина спільна робота артистів. Найвідоміший трек, який вони створили разом – це справжній хіт “Не цілуй”.

Співаки виконують спільні пісні так проникливо, що навіть досі можна почути припущення фанатів, що їх пов’язує не лише спільна діяльність.

Однак Віктор Бронюк щасливо живе зі своєю дружиною Тетяною і в цьому році навіть відсвяткував “кришталеве” 15-річне весілля, про що також розповідав у соціальних мережах.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.