Доньки мільярдера Мохаммада Захура та Камалії вразили дорослим виглядом: вже можна йти на конкурси краси

Камалія відпочиває з доньками Арабеллою та Мірабеллою. Дівчата-красуні насолоджуються останнім місяцем літа, адже навчання уже не за горами

Красуня Камалія не тільки популярна співачка, але і щаслива мама двох дівчаток. Близнючки появились на світ у 2013 році. Артистка не приховувала того, що 10 років подружнього життя вони з Мохаммадом намагались завагітніти, але все було марно. І ось, коли руки майже опустились – вони отримали справжній подарунок у виглядів близнюків.

Камалія показала своїх донечок

Арабеллі та Мірабеллі в цьому році святкуватимуть ювілей. Дівчатам виповниться 10 років. Вони тимчасово не проживають в Україні. Доньки навчаються в Лондоні, де батьки, час від часу, їх відвідують.

Відпочинок співачки Камалії разом з доньками

Нещодавно в соціальних мережах зірки появились нові фотографії з доньками. Співачка поділилась з прихильниками важливими моментами відпочинку. На фото Камалія виглядає красивою та безмежно щасливою. Дівчата посміхаються та з радістю притуляються до найріднішої у світі.

Відпочинок Камалії з дітьми

“Трошки усмішок вам у стрічку”

Для такого спонтанного фото Камалія обрала для себе сукню з дещо незвичним вирізом. Густе волосся додає образу романтики та жіночності. А ось дівчата були одягнені по-простому. Звичайні коротенькі шорти та смугасті топи. Підлітки насолоджуються відпочинком з мамою, тому одягають комфортні та прості речі для піших прогулянок.

Коментарі під фото були сповненні ніжності та любові до маленьких дівчаток.

Відпочинок Камалії з дітьми

“Яка гарні дівчата”, “Красуні”, “Гарна мама та гарні донечки”

Нагадаємо, що зовсім нещодавно українська співачка показала щасливі кадри, як святкувала 68-річчя свого чоловіка, пакистанського мільярдера Мохаммада Захура. У зв’язку з роботою та навчанням дітей, родина не має змоги постійно перебувати в одній країні, тому такі зустрічі намагається проводити в тісному сімейному колі.