Повелителю вовчиць Олегу Виннику знайшли заміну: такий же красунчик, тільки з ямочками на щоках (ФОТО)

Олег Винник не збирається в найближчому майбутньому повертатись до України, тим більше не планує випускати нові пісні. Зі своїм продюсером, з яким вони були досить близькими друзями, він вже не співпрацює

Зараз за місце жіночого ідеалу змагаються декілька популярних українських виконавців. Але найбільше шансів в Андрія Кравченка. Молодий артист підкоряє власними піснями, які просто беруть за душу. Мелодійні, романтичні, про любов – все, що так люблять українські жінки. Пісні артиста постійно звучать в ефірах популярних українських радіостанцій.

“Романтичні тексти, впізнавана музика, вроджена харизма та сексуальність співака Андрія Кравченка підкорили українок”

Нова зірка українського шоубізу – Андрій Кравченко

Наразі Андрій Кравченко працює самостійно та не підписав контракт ні з одним продюсером. В цей нелегкий час для країни, співак зробив вірний вибір для підкорення жіночих сердець. Артист бере участь в благодійних концертах, відкликається на всі можливі пропозиції, інтерв’ю, радіоефіри. Саме завдяки такій активності співак зміг купити 7 автівок для захисників України. Також він придбав багато екіпіровки на запити бійців. Загалом Андрій витратив 2 мільйони зароблених коштів.

Новий Винник – популярність Андрія Кравченка зростає

Співак неодноразово говорив про те, що йому не потрібен продюсер, а він прекрасно знає, як добитись всього самостійно.

“Мені не потрібна чиясь фінансова підтримка. Розумію, що потім буду комусь щось винен. От і все. У мене велика команда. Я до цього йшов довго, років 10. У мене є така можливість зараз стати топ. Я з 20 років працюю ведучим на корпоративах”

Андрій зізнається також в тому, що не був готовий до порівняння з Олегом Винником, та аж ніяк не прагне зайняти його місце в серцях українських жінок.

Нова зірка українського шоубізу – Андрій Кравченко

Але манера співу, душевні тексти, харизматичність, ямочки на щоках – все це робить Кравченка улюбленцем жінок.