Олег Скрипка поділився дитячими спогадами про російське село: “Там немає саду, немає городу, земляна підлога”

Дитинство Олега Скрипки проходило на дві країни, які раніше були одним цілим. Але вже тоді співак помічав, яка колосальна різниця існує між українським та російським селом  

Олег Скрипка ніколи не приховував свого російського походження. Його мама родом з росії та він часто приїжджав туди, навідував свого діда. Дідусь та бабуся по батьковій лінії проживали в українському селі, де малий Олег також проводив літні канікули.

Навіть сьогодні, після скількох років, в Олега збереглися спогади, які дають змогу зрозуміти різницю між українським та російським селом.

Олег Скрипка про українське село
Олег Скрипка про українське село

Олег Скрипка ділиться спогадами про дитячий відпочинок в селі

Головна відмінність – це виховання. В Україні діти поважали батьків, часто звертались до них на “ви”. З малечку були привчені до порядку та до роботи. В кожній родині була доглянута та вимащена хата, красивий садок з різним ягодами та фруктами, великий шматок городу. Завжди бабуся готувала для Олега смачний борщ по сімейному рецепту. А вже які були смачні вареники з вишнею! Їх можна було їсти щодня, зізнається співак.

Український козак Олег Скрипка
Український козак Олег Скрипка

А ось спогади з поїздкою на батьківщину матері в Олега зовсім інші, неприємні.  Співак повідомив, що у діда в росії подвір’я було зовсім не доглянутим. Ні городу, ні садку. Навіть в будинку було брудно та сиро. Молоді діти, які тікали з хати та зустрічались на перехресті вулиць, дуже любили прикладатись до оковитої. Навіть в 12 річному віці вони знали де взяти, як вживати. До того ж, дивлячись на своїх батьків, юні росіяни швидко дорослішали та проявляли цікавість до жіночої статі.

Розуміючи, що такий літній відпочинок йому не по душі, Олег Скрипка звернувся до мами з проханням.

“І я пішов, попросив маму більше туди не приїжджати”

Олег Скрипка розповів про російські корені
Олег Скрипка розповів про російські корені

Олег Скрипка, один з небагатьох артистів України, який продовжував після 2014 року гастролювати по росії та виступати в Криму та зовсім не приховує цей факт. Всі зароблені таким чином кошти він вкладав в розвиток української культури, тому вважає, що все робив вірно.

Популярне

Схожі статті

Шоколадні млинці змастила вершковим кремом: десерт “Крепвіль” без духовки, який варто спробувати кожному!

Неймовірно смачний десерт "Крепвіль" готується з простих продуктів і без духовки. З цим рецептом впорається навіть господиня-початківець. Спробуйте!

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.