28-річна Анна Кошмал і 34-річна MamaRika скаржаться на здоров’я: чи не зарано дівчатам викликати швидку

Хвороби літніх артистів можна зрозуміти. Та коли нездужають зовсім молоді артистки, це викликає подив. Між тим нервові обставини та постійні стреси даються взнаки.

MamaRika

34-річну співачку швидка забрала просто з концерту. Настя Кочетова мала вийти на сцену “Чорноморських ігор”, але їй стало зле, зірку всю трусило, й вона знепритомніла. На фестивальному майданчику чергували медики, які зробили кілька уколів, і MamaRikа таки порадувала шанувальників виступом.

MamaRika пообіцяла фанам більше відпочивати

А вже після концерту її відвезли до лікарні. Причиною такого стану артистки стали постійні стреси й недосипання. Анастасія багато працює, а часу на відновлення організму бракує. Цілу добу знаменитість не могла стати на ноги, лише наступного ранку змогла прийняти вертикальну позицію.

Тиск у Кочетової знизився до 90х60. Раніше такого з MamaRikа ніколи не траплялося. Поєднання турбот про сім’ю з робочими моментами призвело до надмірного виснаження організму. Нині Насті стало значно краще, і вона вже вдома з родиною.

Анна Кошмал

Поскаржилася на проблеми з власним здоров’ям і 28-річна зірка “Сватів”. Актрисі стало зле, коли вона перебувала в гастрольному турі. Театральна трупа дісталася Львова, де Ганнуся вийшла на сцену разом із колегами. До кінця вистави ледве витримала, адже у дівчини підскочила температура.

Кошмал поскаржилася в мережі, що подібне у місті Лева стається з нею не вперше. Щойно приїжджає сюди, відразу ж отримує проблеми. Нині градусник показав 38,5℃. Аня висловила сподівання, що гарненько виспиться, і її стан нормалізується. На ранок актрисі й справді стало легше, хоч вона й не приймала ліків. Тож зайнялася йогою, щоб покращити імунітет.