43-річна Даша Трегубова проводжає останні літні дні в басейні: телеведуча показала, як позує з косаткою

Даша Трегубова – відома українська телеведуча, актриса, продюсер та просто красива жінка. У свої 43 роки має прекрасний вигляд та ідеальне тіло.

Під час відпочинку з донькою, популярна актриса вирішила дати майстер-клас своїм підписникам. Насолоджуючись останніми літніми днями, Даша показала, як потрібно розслаблятись в басейні. Жінка стала підкорювати різні плавальні засоби.

До слова, косатка їй все ж таки не підкорилась, і Даша практично одразу опинилась повністю в воді. За кадром був шалений сміх доньки. Але, як призналась сама зірка, його вона і заховала під гучною музикою. Видно, що мамі та донці весело разом відпочивати та насолоджуватись теплом.

Даша Трегубова на відпочинку
Даша Трегубова на відпочинку

А от надувний матрац та шикарний фламінго все ж встояли. Цікаві ідеї для яскравих літніх фото у воді, можна взяти собі на замітку.

Даша Трегубова здивувала своїм майстер-класом

До речі, прихильники одразу звернули уваги на красивий рожевий купальник. Він ідеально підкреслює фігуру красуні, та дуже личить до її білявого волосся. Даша іноді дає волю емоціям та може сміливо покепкувати над собою. Саме за таку щирість шанувальники її люблять.

Потрібно зазначити, що попри свою медійність та популярність, особисте життя красуня воліє не афішувати. Відомо лише, що актриса була одружена у 2011 році з бізнесменом, від якого в неї й народилась донечка Поліна. Невідомо з яких причин шлюб пари виявився невдалим, але наразі батьки прекрасно спілкуються і донька проводить час і з татом і з мамою.

Даша Трегубова з донькою Поліною
Даша Трегубова з донькою Поліною

Свою доньку Поліну Даша Трегубова постійно брала з собою. Дитина практично виросла на знімальних майданчиках. Не дивно, що уже в 9-ти річному віці Поліна зіграла першу роль в кіно.

43-річна Даша Трегубова наразі холостячка, та не приховує, що відкрита для нових стосунків та дозволяє собі закохуватись знову і знову.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.