Світлана Лобода розкрила правду про своє багате життя артиста: “В дорогах і переїздах, втомі і недосипах”

Відома українська співачка Світлана Лобода висловилась про роботу артиста. Знаменитість зізналась, що насправді це дуже виснажлива професія, яка забирає багато сил

Світлана Лобода, відома українська співачка, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла про звичні будні артиста. Знаменитість чесно зізналась, що бути музикантом – важко, втім це надихає її. Лобода розповідає, що їй важливо мати відгук шанувальників, аби знати, що все, що вона робить, приносить задоволення та користь людям.

У своєму Інстаграм-блозі українська артистка чесно розповіла, що насправді за завжди красивою та ідеальною картинкою на сцені стоїть довга та кропітка робота. У новому дописі Світлана Лобода поділилась, що кожен артист буквально живе на валізах, адже змушений постійно переїжджати з одного міста в інше, аби виступити для прихильників.

Світлана Лобода розповіла про реалії життя кожного артиста та свою виснажливу роботу
Світлана Лобода розповіла про реалії життя кожного артиста та свою виснажливу роботу

Втім, попри всі складнощі, продовжила свою розповідь знаменитість, вона не уявляє власного життя без своєї професії. За словами відомої української співачки, саме її фанати наповнюють кожен її день позитивними емоціями та великою кількістю любові. Знаменитість зізналась, що вона, ніби дитина, радіє кожній світлій людині на своєму шляху. Ба більше, додала Лобода, вона й сама хоче бути такою.

“Моя робота – це моє життя… в дорогах і в переїздах, втомі і недосипах, у пошуках нових і збереженні вічних сенсів. Хочу віддавати, бути корисною, хочу наповнювати вас, хочу дарувати вам сили та впевненість у тому, що все неодмінно буде добре”, – поділилась найпотаємнішим зі своїми підписниками Світлана Лобода.

Співачка Світлана Лобода висловилась про своє ставлення до власної творчої професії
Співачка Світлана Лобода висловилась про своє ставлення до власної творчої професії

Знаменитість підсумувала своє щемливе звернення до фанатів зізнанням у тому, що на шляху до того, аби бути корисною для своїх фанатів, вона дивиться тільки вперед і вірить у людей, які всередині несуть світло.

Популярне

Схожі статті

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.

Смачно – не означає дорого: показую, як роблю розкішні млинці з потрійним наповненням – сир, мак і вишня

Рекомендуємо спробувати ідеальні млинці з потрійною начинкою: вишнею, сиром і маком. Такий десерт виходить неймовірно смачним та дуже красивим.