Аліна Гросу показала, чим займається у США: змінила профіль співачки на роботящу професію (Відео)

Відома українська співачка розповіла про нову професію, яку опанувала після переїзду за кордон. Тепер знаменитість з легкістю може допомогти комусь із ремонтом

Аліна Гросу, відома українська співачка, не так давно переїхала до США. Знаменитість за межами рідної країни підвищує кваліфікацію та здобуває освіту актриси. Крім того, у Штатах зірка облаштувала у своєму тимчасовому житлі студію, в якій із командою працює над написанням пісень. Аліна Гросу самостійно зробила невеличкий косметичний ремонт у приміщенні.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм артистка продемонструвала процес та результат свого творчого експерименту. Аліна Гросу пофарбувала стіни у фарбу насиченого чорного кольору, а зверху нанесла малюнки в стилі графіті. Зірка оздобила кімнату у різних кольорах, зокрема у бірюзовому, білому та сірому.

Аліна Гросу розповіла, що зробила ремонт у своїй тимчасовій квартирі у США

В описі до нової публікації знаменитість зазначила, що самостійно фарбувала стіни вперше в житті. Аліна Гросу зауважила, що хоча й результат, на її думку, вийшов дещо “кривим і косим”, насправді вона задоволена. Знаменитість розповіла, що така атмосфера надихає її творити, адже вона любить, коли в кімнаті мало світла. Крім того, Аліна Гросу пояснила і причину, чому обрала саме чорну фарбу, як основний відтінок – виявляється, це її улюблений колір.

У коментарях до нової публікації підписники Аліни Гросу здивувались, чому артистка так неочікувано вирішила перефарбувати стіни своєї кімнати у такий темний колір. Крім того, користувачі мережі розділились на два табори – одним сподобався творчий підхід артистки до оздоблення кімнати, а інші зазначили, що такий стиль їм не до вподоби.

Аліна Гросу пофарбувала стіни своїй тимчасовій квартирі у США та показала результат

Хай там як, але багато шанувальників поцікавились, чи не була проти таких змін власниця орендованої квартири та чи не буде в Аліни Гросу потім проблем. Зірка відповіла, що все узгодила з хазяйкою нерухомості.