Ектор Хіменес-Браво вразив зізнанням, чому поголився налисо: шеф-кухар готується до операції

Відомий шеф-кухар та незмінний суддя кулінарного проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поголився налисо. Виявилось, що чоловік не просто вирішив змінити імідж, а зробив це напередодні операції.

Ектор Хіменес-Браво – відомий український шеф-кухар колумбійського походження. Чоловік вже багато років живе в Україні, де має свій ресторанний бізнес, а також є незмінним суддею найпопулярнішого кулінарного шоу країни “МастерШеф”.

Ектор Хіменес-Браво дуже полюбився українським глядачам. За життям кулінара у його Інстаграм-блозі спостерігають 1 мільйон підписників.

Нещодавно Ектор вразив фоловерів, опублікувавши ролик з перукарні, де його постригли повністю налисо. Чоловік завжди мав пишну шевелюру, тож рішення так змінити зачіску по-справжньому здивувало підписників.

Та користувачі Мережі зійшлися на думці, що нова зачіска пасує шеф-кухарю.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Незвично, але вам личить”;
  • “Незвично Вас бачити таким, але Вам личить, бо Ви гарний чоловік!”;
  • “Мені дуже подобається, такій різний, сучасний, а головне, Ектор, це ж не рука, відросте”;
  • “Скільки людей, скільки й смаків! Головне, щоб Вам подобалось й було зручно”.

Та виявилося, що Ектор не просто вирішив змінити імідж, а постригся лише через те, що готується до операції. Чоловік має намір зробити операцію по пересадці волосся.

У своєму Інстаграм-блозі кулінар зізнався, що облисіння спадкове у його родині. Його батько облисів у віці 30 років, а у рідного брата зараз теж майже немає волосся.

Ектор Хіменес-Браво вразив зізнанням, чому поголився налисо
Ектор Хіменес-Браво вразив зізнанням, чому поголився налисо

Проблема облисіння спіткала і самого кухаря. За словами Ектора, він завжди соромився своєї лисини на потилиці, тож навіть не дозволяв себе знімати з ракурсів, де це було б видно.

Ектор Хіменес-Браво довго наважувався на операцію з пересадки волосся та, знайшовши гарного лікаря у Дніпрі, чоловік все ж вирішив не гаяти з цим.

Ектор Хіменес-Браво вразив зізнанням, чому поголився налисо
Ектор Хіменес-Браво вразив зізнанням, чому поголився налисо

Але все ж часи змінюються, технології покращуються і я вирішив дати шанс цьому методу. Обрав лікаря в Дніпрі, знайшов лікаря з великим досвідом і вирішив більше не сумніватися

, – поділився Ектор.

Популярне

Схожі статті

Беру яйця та ще 2 інгредієнти: швидкий салат “Альбінос” всього за 8 хвилин – мої просять його тричі на день

Тепла пора року вже давно настала, і на вулицях починається справжня спека. Що може бути краще за таких умов, ніж салат, який висвітлює? Сьогодні ми підготували саме такий простий і швидкий рецепт.

Цей салат тепер готую щодня: і все одно чоловік та діти встають в чергу за добавкою. Тарілки – вилизані

Приготувати салат, від якого будуть в захваті всі, хто його скуштує, просто. Достатньо взяти відбірну яловичину, мариновані огірки та ще пару простих інгредієнтів. І шедевр кулінарії вже на столі.

Тоня Матвієнко розповіла, де зараз її тато, якого мама покинула після 50 років шлюбу: “Жодної користі”

Усіх неабияк здивувала новина, коли Ніна Матвієнко розлучилася з чоловіком після золотого весілля. Нині Тоня Матвієнко розповіла, де нині перебуває її татусь.