Макс чи Микола? Хто такий Барських: історія шляху від Караоке на Майдані до зіркового Олімпу

Наша особистість визначає певною мірою нашу долю. А на особистість людини впливає багато різних факторів: гени, виховання, середовище, яке її оточує, і таке інше. Антропологи вважають що, крім того, ім'я людини має також не абиякий вплив на неї.

Дуже популярний нині співак Макс Барських при народженні мав зовсім інші ім’я та прізвище.

Він народився у Херсоні 33 роки тому у родині, яка була дуже далека від мистецтва. Батьки при народженні дали йому ім’я Микола. Отже, повністю він Микола Миколайович Бортник.

Відомо, що, нині відомого співака, в дитячі та юнацькі роки переслідувало тавро неблагонадійної родини, тому що батько дуже пив, бешкетував та підіймав руку на матір.

Ніхто не очікував, що Микола Бортник досягне музичного Олімпу, тому що у хлопця був хист художника. Він навіть навчався цього ремесла у Херсоні.

На теренах інтернету можна знайти відео, де він про це розповідає Ігорю Кондратюку, коли відчувши в собі бажання співати, приїхав вперше позмагатися в Караоке на Майдані.

Мабуть, правда, що талановита людина — талановита в усьому.

Замість продовжувати малювати, або піти працювати в органи МВС, на чому наполягала мати, хлопець серйозно захопився музикою.

Його наполегливість та щаслива вдача привели на знімання “Фабрики зірок-2”, яким керувала Наталя Могилевська.

І от вже Миколка Бортник став Максом Барських, а провінціальний хлопчик перетворився на епатажного та брутального столичного мачо.

Відтоді такий образ припав до смаку кліпмейкеру Алану Бадоєву і поєднання двох талантів привело до шаленого успіху обох у майбутньому.

Згодом Макс розвинувся не тільки як виконавець, а і як автор багатьох хітів.

В його творчому багажі є багато англомовних музичних творів.

Макс знімався у фільмі з Ларою Фабіан.

З часом співака узнали та полюбили поціновувачі музики у багатьох країнах.

Але найбільша слухацька аудиторія виконавця була в росії. Там його популярність зашкалювала, а бізнес процвітав.

Та буквально через три дні після 24 лютого минулого року Макс категорично заборонив виконувати його пісні у будь-якому вигляді у країні-агресорці, розірвав всі контракти та покінчив свій бізнес там.

Зараз Барських продовжує свою творчість, створюючи нові хіти українською.

Так щойно відбулася презентація пісні “Ритми”, яку він виконав разом з Надію Дорофєєвою. Зніманням кліпу, звісно, займався Алан Бадоєв.

А ще Макс волонтерить та збирає кошти на допомогу постраждалим та армії.

Популярне

Схожі статті

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.