З Мексики в Україну, а звідти в США: Влад Яма розсекретив свої переміщення після 24 лютого 2022 року

Допоки широкий загал промиває кісточки Владу Ямі за перебування в Америці, з'ясувалося, що напередодні повномасштабного вторгнення росіян в Україну відомий хореограф побував ще й у Мексиці.

У своєму Інстаграмі Влад Яма похвалився світлинами з мексиканського Тулума. Хореограф пригадав, як гарно проводив час на Карибському узбережжі 3 січня 2022 року:

“Вкотре переконався, наскільки все змінилося із 24.02.22”, – відзначив українець-мандрівник.

Виходить, що родина Ям, повернувшись із мексиканських канікул до України торік у січні, вже в лютому подалася до США ховатися від війни. Та й в Америці подружжя з сином Леоном не засиджується довго на одному місці. Так, у червні дружина Влада Лілія похвалилася світлинами з відпочинку серед каньйонів у Аризоні.

Молодичка виклала селфі виключно з сином, та зрозуміло, що перебувала у наметовому містечку з усіма вигодами сім’я у повному складі, бо в акаунті глави родини є фото на тлі гірського пейзажу.

Хейт

За те, що виїхав із країни у тяжку хвилину, Влада Яму часто хейтять. Обзивають зрадником й іншими негарними словами. Та знаходяться й такі, що стають на захист танцівника. Зокрема, мешканка Херсона, що змушена була пристати до лав внутрішньо переміщених осіб, аргументовано зауважила:

“Якщо він залишився б, комусь от цього легше було б? Якщо його убили б на передовій, як непрофесійну людину, ви б заспокоїлися, вам би було легше?”

Підписниця Ями далі розвинула думку, що Влад не є представником керівництва держави, не переметнувся до рашки, тому звинувачувати його, що боїться за власне життя і близьких, некоректно. Хореограф робить на своєму місці все можливе – допомагає грішми нашим соколикам.

А хейтери навряд чи донатили на ЗСУ, відмазуючись, що грошей немає. Дописувачка відзначила, що сама є ВПО й отримує всього 2 тисячі гривень, але щоразу 200 гривень передає на потреби армії. Ще й шкарпетки для захисників в’яже, пиріжки пече, консервацію передає на фронт. Отже, краще спрямовувати власну енергію не на критику, а на допомогу ЗСУ.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.