Триповерховий особняк за 2 мільйони доларів: де живе онкохвора Заворотнюк, для якої будинок став темницею

Відома російська актриса Анастасія Заворотнюк після повідомлення про рак зникла з публіки та веде закритий спосіб життя. Зірка живе в заміському особняку та не виходить з нього.

Анастасія Заворотнюк з 2019 року бореться з раком головного мозку, такий самий діагноз був у співачки Жанни Фріске. Після виписки з онкологічного центру на домашнє лікування весь свій час зірка серіалу “Моя прекрасна няня” проводить в заміському будинку у селищі Крекшино в московській області.

Вже давно артистка придбала триповерховий особняк на 900 квадратних метрів з басейном і спортзалом за 2 мільйони доларів. Інтер’єр виглядає дуже багато.

Як виглядає розкішний будинок Заворотнюк, з якого вона не виходить

В середині переважають натуральний камінь та дерево, оксамитові та шкіряні меблі, різьблені дзеркала та інші елементи вишуканого декору. Все виконано у світлих тонах, всюди мармурова підлога, мармурові сходи і навіть підвіконня з мармуру. Також в будинку є камін, а у затишній вітальні стоїть справжній рояль. Явно видно, що Заворотнюк ні в чому собі не відмовляла, облаштовуючи сімейне гніздечко.

Як виглядає розкішний будинок Заворотнюк, з якого вона не виходить

Відомо, що на цей особняк Анастасія брала іпотеку і в якийсь момент не змогла розплачуватись за зобов’язаннями. Були навіть суди, актриса не могла покидати росію, але в результаті конфлікт з банком вдалося владнати.

В інтерв’ю раніше Заворотнюк розповідала:

Я мріяла зібрати тут усю сім’ю, щоб разом зі мною жили мама та тато. Батько був тут, але пожити не встиг. Він похований недалеко, всього за три кілометри від будинку. П’ять хвилин машиною, і ми у нього. Часто до нього їздимо, для мене це важливо

Як виглядає розкішний будинок Заворотнюк, з якого вона не виходить

Мама зірки живе у неї та допомагає виховувати молодшу доньку Мілу від Петра Чернишова. Саме після появи дівчинки на світ у Заворотнюк почались проблеми зі здоров’ям.

Як виглядає розкішний будинок Заворотнюк, з якого вона не виходить

В будинку також є куточки для старших дітей Анастасії – сина Майка і дочки Анни. Вони давно живуть окремо, але завжди можуть розраховувати, що вдома їх чекають.