Молода дружина Мурата Налчаджиоглу показала оновлену дитячу кімнату: колишній Лорак стане татом вдруге (Фото)

Ексчоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу нещодавно вдруге одружився. А зараз чоловік облаштовує дитячу кімнату у своєму будинку. Ймовірно, скоро турецький бізнесмен вдруге стане татом.

Мурат Налчаджиоглу – український бізнесмен турецького походження. Відомий чоловік ще й тим, що протягом 10 років він був одружений з відомою співачкою Ані Лорак. Подружжя розлучилося у 2019 році через постійні зради Мурата.

Вже через рік після розлучення з Лорак Мурат представив публіці свою нову кохану, яка молодша від нього на 19 років. Дівчину звати Лілія Реус, вона українка і до зустрічі з турком-бізнесменом працювала візажисткою. Саме ця дівчина стала другою дружиною Налчаджиоглу: в червні 2023 року вони зіграли розкішне весілля в одному з заміських ресторанних комплексів на Київщині.

Колишній Лорак Мурат Налчаджиоглу вдруге одружився

Новоспечене подружжя проживають у Києві в просторій дворівневій квартирі. Живуть вони не самі, а з донькою Лілії, яку вона народила в юності, не будучи заміжньою. Дівчинку звати Олександра і їй 7 років. Схоже, Мурат знайшов спільну мову з падчеркою.

Нещодавно Лілія Налчаджиоглу у своєму Інстаграм-блозі похвалилася тим, що вони з чоловіком оновили дитячу кімнату. Дівчина зняла на відео, як її чоловік збирає нову мебель та показала вже готовий результат. У дитячій кімнаті поставили новий робочий стіл для навчання та стильний комод. Очевидно, що ця кімната належить доньці Лілії від попередніх стосунків.

Молода дружина Мурата Налчаджиоглу показала оновлену дитячу кімнату

А ось чи планують молодята скоро обзаводитись поповненням, вони не говорять. Та варто відзначити, що Мурат Налчаджиоглу дуже любить дітей. Так, навіть його колишня Ані Лорак зізнається, що Мурат – чудовий батько. Чоловік має дуже близькі стосунки з донькою від співачки 12-річною Софією. Хоча вони і не живуть разом, Соня регулярно приїжджає до тата на свята та канікули. Дівчинка інколи залишається у батька на декілька місяців.

До слова, нова дружина Мурата Лілія також знайшла спільну мову з донькою свого чоловіка від Ані Лорак і має з нею дуже теплі, дружні стосунки.