Біднішають не по днях, а по годинах: скільки заробляли Тіна Кароль, Олег Винник і Юрій Горбунов раніше й зараз

Публіку завжди цікавили ціни, райдер і гонорари за виступи артистів. Скільки коштує замовити зірку на корпоратив та скільки вони беруть за концерт, розповідає Одна хвилина.

Гонорари артистів у довоєнний час і зараз – це абсолютно різні суми. Наприклад, Олег Винник у 2019-2020 роках став найдорожчим виконавцем в Україні. Виступивши на 50 концертах він заробив щонайменше 5 мільйонів доларів за рік. Однак після 24 лютого 2022 року повелитель вовчиць втік з України та перестав виступати, його не буває навіть на благодійних заходах. Тому зараз такі заробітки як раніше йому можуть тільки снитися.

Скільки заробляли Тіна Кароль, Олег Винник і Юрій Горбунов раніше й зараз

Поп-діва Тіна Кароль на піку концертної діяльності, до пандемії та війни, за один концерт отримувала близько 16 тисяч доларів, а за виступ на новорічному корпоративі – 20-30 тисяч доларів. Коли почався карантин і більшість артистів скаржилися на відміну концертів, співачка знайшла вихід і почала пристойно заробляти на рекламі та продажі власних товарів. Тіна давно є обличчям “Укрзолота”. Як стверджується, зірка такого рівня може запросити за довготривалу рекламну кампанію 200 тисяч доларів.

Скільки заробляли Тіна Кароль, Олег Винник і Юрій Горбунов раніше й зараз

Телеведучий Юрій Горбунов до початку повномасштабної війни вів “Голос країни”, “Танці з зірками”, проводив дні народження, весілля. За його послуги на корпоративі треба було викласти щонайменше 5 тисяч доларів, однак зараз чоловік Катерини Осадчої живе на заощадження і заробляє тільки офіційну зарплату на 1+1, яку неможливо порівняти з доходами за корпоративи.

Скільки заробляли Тіна Кароль, Олег Винник і Юрій Горбунов раніше й зараз

За словами Михайла Ясинського, продюсера Олі Полякової, у довоєнному 2021 році зірки першого ешелону отримували понад 1 мільйон доларів на рік і могли ні в чому собі не відмовляти. Зараз же більша частина коштів йде на оплату роботи команди, донати, а корпоративів практично не замовляють. Топові артисти можуть просидіти місяць без жодного концерту. Ясинський розповів, що зараз середній заробіток найпопулярніших виконавців впав до 150 тисяч доларів на рік з урахуванням супутніх витрат.

Скільки заробляли Тіна Кароль, Олег Винник і Юрій Горбунов раніше й зараз

Незважаючи на це, українські виконавці продовжують займатись творчістю, дають благодійні концерти і вірять, що після перемоги шоу-бізнес оживе.

Про заробітки інших артистів дізнавайтесь у нашому відео: