Головний вовк країни Олег Винник розкрив таємницю про кількість штампів у паспорті: не Таюне єдиною

Олег Винник упродовж двадцяти років ретельно підтримував амплуа таємничого холостяка, який мріє про велике кохання. Зараз шанувальниці впевнені - він одружений з бек-вокалісткою Таїсією Сваткою.

Найоплачуваніший співак України рідко коментує особисте життя або відповідає на запитання про сім’ю. Одному з німецьких видань співак у 2015 році якось дав коментар, суть його в тому, що Винник переїхав жити до Німеччини, щоб бути ближче до дружини та сина.

Я сімейна людина. Я дуже щасливий, що моя дружина та маленький син переїхали до Штутгарту. Хоча вона теж співачка і могла б співати.

Олег Винник – улюбленець мільйонів жінок
Олег Винник – улюбленець мільйонів жінок

Мало хто знає, але Винник відомий на європейських сценах під псевдонімом OLEG, давно завоював увагу любителів мюзиклів. Тим не менш, ЗМІ часто приписували “холостяку” романи з представницями прекрасної половини, а про кохання мільйонів прихильниць не варто згадувати зайвий раз.

Таємне перше кохання

В одному з інтерв’ю Олег Винник зізнався, що першим коханням стала дівчинка з його рідного села Червоний Кут. Йому тоді було лише 14 років, на знак підтвердження своїх почуттів він вибив татуювання з ім’ям коханої. Як справжній чоловік, він не став розкривати імені дівчини, але подейкують, це може бути найкраща подруга дитинства співака, яку звуть Ніна. Можливо, що пісня “Ніно” саме про неї. Перше кохання пройшло, а співак досі згадує про це з усмішкою на обличчі:

Це були перші стосунки, я думав, це кохання до гробу.

Катя Осадча

Олег Винник освідчився Каті Осадчій
Олег Винник зізнався у любові Каті Осадчій

Як не дивно, але нинішній дружині Юрія Горбунова та Олегу Виннику теж приписували роман. В одному з випусків “Світського життя”, інтерв’юером якого була Осадча, під час розмови Олег Винник зізнався ведучій в любові та заспівав для неї пісню. Звичайно, це було дружнє зізнання, ніхто зі сторін це не коментував, але шуму це наробило багато.

Настя Каменських

Настю Камеських підозрювали у романі з Олегом Винником
Настю Каменських підозрювали у романі з Олегом Винником

Під час зйомок талант-шоу “Х-фактор” камери не раз ловили Настю та Олега за неоднозначними поглядами та поцілунками. Це спровокувало безліч чуток про їхній роман. Зараз Настя вже одружена з Потапом, і про минуле ніхто не згадує. Глядачі впевнені, що це був піар-хід для привернення уваги до проєкту.

Таїсія Сватко

Вже не таємна та єдина дружина Олега Винника – Таїсія Сватко. Разом вони вже понад двадцять років, виховують сина Юліана. У мережі пара нічого не розповідає про свої стосунки, в Інстаграмі діляться в основному фотографіями з професійного життя. Аудиторія не сумнівається у щирому коханні зіркової пари, але тепер усі чекають появи на світ донечки Винника.

Єдина дружина Олега Винника.
Єдина дружина Олега Винника

Таїсію не раз підозрювали в прихованій вагітності. Публіці відомо, що Винник та співачка Таюне одружені з юнацького віку — з навчання у Канівському училищі культури. З того часу вони ретельно приховували подробиці свого кохання та сім’ю, тим більше, що багато років тому вони почали жити в Німеччині.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.