Віталій Козловський з фронту чуттєво звернувся до свого батька, якого вже немає серед живих: “Мій янголе”

Відомий український співак чуттєво звернувся до свого покійного батька. Знаменитість пригадав найріднішу людину у своєму житті, якої не стало два роки тому

Віталій Козловський, відомий український співак, який цьогоріч отримав повістку та вступив у лави захисників, нещодавно пригадав свого покійного батька. До роковин смерті найріднішої людини артист опублікував на своїй сторінці в Інстаграмі звернення до тата. Віталій Козловський втратив свого батька два роки тому.

У зіркового сина й батька були дуже близькі стосунки – про це точно знає кожен відданий шанувальник відомого українського музиканта. Знаменитість часто розповідав про свої стосунки з померлим батьком і завжди говорив, що вважав його своїм найкращим другом. Декілька років тому, коли батька Віталія Козловського не стало, він дуже важко переживав смерть рідної людини.

Віталій Козловський у роковини смерті свого батька звернувся до нього з фронту
Віталій Козловський у роковини смерті свого батька звернувся до нього з фронту

На особистій сторінці в Інстаграмі Віталія Козловського з’явився чуттєвий допис, в якому артист пригадав свого померлого батька. Знаменитість вирішив обійтись без великої кількості слів і лаконічно зазначив, що він завжди пам’ятатиме найріднішу людину у своєму житті, яка пішла з життя два роки тому.

“Татусь, мій янголе! Вже 2 роки без тебе. Ти в моєму серці. Назавжди”, – написав Віталій Козловський.

Віталій Козловський у роковини смерті свого батька звернувся до нього з фронту
Віталій Козловський у роковини смерті свого батька звернувся до нього з фронту

Нагадаємо, що батько відомого українського музиканта помер через проблеми з легенями. Хоча Віталій Козловський не вдавався у подробиці, було відомо, що його тато багато курить, що й спричинило його передчасну смерть. Варто зазначити, що останні роки свого життя зірковий батько провів поруч із сином.

Мама й тато Козловського розійшлись, ще коли він був маленьким. Тоді його мати начебто поїхала на заробітки до Італії, але, як виявилось пізніше, так батьки намагались приховати розлучення від своїх сина та доньки. Лише згодом український артист дізнався, що його мама зраджувала батька.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.