Як схудла Алла Пугачова? Дієта Примадонни, яка скинула 50 кілограмів зайвої ваги і стала легша за Галкіна

Легендарна співачка Алла Пугачова, яка завжди мала зайві кілограми, феноменально схудла після виходу на пенсію. В чому секрет її схуднення – далі в матеріалі.

Алла Борисівна Пугачова ніколи не могла похвалитися тонкою талією і підтягнутою фігурою. Співачка завжди мала пишні форми, які ховала за просторими сукнями-балахонами. Втім, після того, як Примадонна вийшла заміж за молодшого на 27 років гумориста Максима Галкіна, вона феноменально схудла буквально за декілька місяців. Співачка ніколи не говорила, скільки саме кілограмів вона скинула, та експерти говорять, що Алла Борисівна позбулася близько 50 кілограмів.

Алла Пугачова схудла на 20 кілограмів
Як схудла Алла Пугачова

Дійсно, зараз Пугачова вражає своїми тоненькими ніжками та тонкою талією, якої ніколи не мала. Крім того, що співачка схудла, вона ще й кардинально змінила гардероб. Так, вона більше не носить балахони, а надає перевагу коротким спідницям та блузам з декольте.

Сама Алла Борисівна запевняє, що схудла вона власними силами і ніяких операцій не робила. Та відомий пластичний хірург стверджує, що ймовірно співачка робила якісь маніпуляції, адже самостійно скинути таку вагу за такий короткий час можливо, але дуже важко. Так, експерти вважають, що Пугачова зробила або ліпосакцію, або операцію по зменшенню шлунку. Та сама співачка цю інформацію не підтверджує.

Як живе Алла Пугачова після переїзду за межі рідної країни, розповів Артемій Троїцький
Як схудла Алла Пугачова

В одному з інтерв’ю Пугачова розповіла про свою дієту, яка начебто допомогла їй схуднути. Так, співачка зізналася, що за своє харчування вона взялася після того, як їй діагностували цукровий діабет. Тоді Алла Борисівна не тільки виключила зі свого раціону цукор, а й відмовилась від інших шкідливих продуктів.

За словами співачки, вона вживає просту і зрозумілу їжу і мінімізує кількість спожитої солі. Основну частину раціону Примадонни складають свіжі фермерські овочі та фрукти. Також Алла Борисівна споживає багато простої води. За словами самої Примадонни, вона харчується овочевими супами, свіжими салатами, п’є овочеві соки та воду. А ось від жирного та смаженого вона зовсім відмовилася.

Також співачка намагається побільше рухатися. Алла Борисівна любить багато гуляти на свіжому повітрі, а також іноді плаває у басейні.

Більше про те, як схудла Пугачова, а також інші знаменитості дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".