Помер Тото Кутуньйо: що відомо про життя та творчіть відомого італійського артиста, якого так любили в Україні

Один із найвідоміших італійських артистів Тото Кутуньйо помер у віці 80 років. Яким було життя артиста, який прославився далеко за межами рідної країни?

Тото Кутуньйо, відомий італійський музикант і композитор, починав свою кар’єру багато років тому. Знаменитість прославився завдяки особливій харизмі та неоціненному таланту. Про знаменитого уродженця Італії знав і чув принаймні раз у житті житель кожного куточка планети.

Яким було життя Тото Кутуньйо

У найактивніші роки своєї кар’єри Тото Кутуньйо вважався одним із найпривабливіших чоловіків Італії та Європи. Під пісні легендарного артиста дівчата оплакували нерозділене кохання, а тексти його композицій завжди засідали глибоко у серці. Знаменитість досягнув неабияких вершин і став одним зі списку артистів, які прославили рідну Італію на весь світ.

Відомий італійський співак Тото Кутуньйо помер у віці 80 років в Італії
Відомий італійський співак Тото Кутуньйо помер у віці 80 років в Італії

Свого часу Тото Кутуньйо випустив чимало пісень, став композитором багатьох мелодій і, як творча та романтична людина, написав чимало чудових віршів. 1990 року знаменитість представив рідну країну на європейському конкурсі “Євробачення”.

Як помер Тото Кутуньйо

Останнім часом відомий італійський артист страждав через хворобу, називати яку близькі та й сам співак не хотіли. Днями Тото Кутуньйо госпіталізували до лікарні в італійському місті Мілан. Там за знаменитістю стежили лікарі, але на 81-му році життя серце легендарного співака зупинилось. Менеджер артиста повідомив, що Тото Кутуньйо помер у лікарняному ліжку.

Італійський співак Тото Кутуньйо помер у віці 80 років у рідній Італії
Італійський співак Тото Кутуньйо помер у віці 80 років у рідній Італії

Про причини смерті ні менеджер, ні близькі артиста не повідомляють. Втім, помічник і права рука Тото Кутуньйо зазначив, що внаслідок тривалої боротьби з невідомим захворюванням артистові стало гірше.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.