Санта Дімопулос відпочиває зі своїми й чоловіковими дітьми: нині доля занесла родину в Танзанію

Нинішній чоловік Санти Дімопулос раніше був одружений і має трьох дітей. З синами і донечкою Ігоря Кучеренка колишня "віагрянка" дуже легко знайшла спільну мову. Вони навіть відпочивають разом.

З початком повномасштабного вторгнення родина покинула Україну, обравши місцем постійного проживання Дубай. Відтоді Санта Дімопулос постійно постить селфі з різних курортів, зазвичай дуже дорогих. Нині співачка перебуває в Танзанії.

В Insta-сторіс 36-річна зірка поділилася гарними краєвидами й показала, з ким проводить вільний час. Звісно, поруч із мамою перебувають її діти Даніель від Андрія Джеджули та Софійка, народжена в шлюбі з олігархом.

А ще на світлинах із відпочинку є донечка Ігоря. Чоловік старший від Санти на 18 років, але вони цієї різниці не відчувають. Оскільки він має американський паспорт, то й спільна з другою дружиною донечка теж є громадянкою США.

Родина живе дуже заможно і може собі дозволити відпочивати не раз на рік, а ледь не щомісяця. Так, в Інстаграмі Дімопулос лише за це літо можна побачити світлини з найкращих курортів Франції, Греції, Іспанії, Монако. Тепер черга дійшла до Танзанії.

Син Джеджули цьогоріч завершив навчання в школі Ніцци. Батьки мали намір відправити його продовжувати гризти граніт науки до Англії, та передумали – нехай ще трішки побуде поруч із мамою. Батьки й п’ятеро дітей частенько проводять час разом, тож у родині панує повна гармонія.

З пасербами Санта також спілкується без особливих проблем. Одного з хлопчиків навіть вивела на паркет, де переможно виступала сама в рамках шоу “Танці з зірками”. Той ефір став просто сенсаційним. Надія Мейхер уперше вивела в люди своїх донечок Анну і Марію, а Дімопулос танцювала з Даніелем і старшим сином чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.