Старша донька Ольги Сумської Тоня Паперна замолює гріхи у храмі: досі не виїхала з росії і мовчить

Відома українська актриса Ольга Сумська вже півтора року не бачилась зі старшою донькою Тонею Паперною, яка живе у росії та мовчить, але відвідує світські заходи з чоловіком-росіянином.

Антоніна Паперна виросла в акторській родині Ольги Сумської і також стала актрисою, однак свою кар’єру зіркова донька вирішила розвивати на в Україні. Тоня давно живе і працює в росії, а також виховує там двох дітей від російського актора Володимира Яглича. Гострим питання її перебування у сусідній країні стало після 24 лютого 2022 року. Раніше багато російських артистів приймали участь в зйомках українських кіно, серіалів та інших проєктів, однак початок великої війни все кардинально змінив.

Через місцеперебування старшої доньки Ольга Сумська отримала купу критики і звинувачень за те, що Антоніна мовчить і при цьому відвідує червоні доріжки. Ольга відмічала, що ця тема для неї болюча, але вона розуміє Тоню, адже вона – мама двох дітей і в першу чергу думає про їх безпеку. Сумська зараз спілкується з онуками і донькою тільки по відеозв’язку і дуже за ними сумує, однак вірить, що колись ще зможе зібрати всіх разом і обійняти.

Старша донька Ольги Сумської Тоня Паперна замолює гріхи у храмі
Старша донька Ольги Сумської Тоня Паперна замолює гріхи у храмі

Син Наталії Сумської В’ячеслав Хостікоєв, який приходиться Паперній двоюрідним братом, в інтерв’ю зізнавався, що мовчання сестри стало для нього особисто гірким відкриттям, ситуацію не змінила навіть смерть бабусі – Ганни Іванівни Опанасенко-Сумської, яка померла 27 лютого 2022 року. В’ячеслав відмітив, що буквально за один день забулося все хороше, що було, і йому важко в це повірити.

Антоніна досі не дала жодного коментаря з приводу ситуації, в якій опинилася, та залишається у москві. В своєму Інстаграм-блозі, який Тоня Паперна закрила від користувачів з України, вона показала, де провела час на днях. Зірка знайшла умиротворення в храмі та виклала фото святині.

Старша донька Ольги Сумської Тоня Паперна замолює гріхи у храмі
Старша донька Ольги Сумської Тоня Паперна замолює гріхи у храмі

Можливо, це місце для доньки Ольги Сумської стало порятунком від важких думок та неспокою у ці важкі часи.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.