Пересадка волосся, пластика носа, уколи краси: які процедури роблять Ектор Хіменес-Браво, Репяхова, Кацуріна

Професія артиста, блогера або телеведучого завжди пов'язана з підвищеною увагою публіки, для якої хочеться виглядати бездоганно. Дізнайтесь, на які процедури у пластичного хірурга наважуються українські зірки.

Ектор Хіменес-Браво

Лисий Ектор Хіменес-Браво зізнався, що без волосся його не впізнають на вулиці
Ектор Хіменес-Браво зробив пересадку волосся

Нещодавно відомий український кулінар, ресторатор і суддя шоу “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво здивував фанатів своєю новою стрижкою – він поголився налисо. Як виявилось, це не кінцевий результат, а необхідність для того, щоб зробити операцію з пересадки волосся.

У 51 рік Ектор тримає себе у відмінній фізичній формі, однак вікове облисіння його не оминуло, саме тому в кадрі суддя “МастерШеф” ніколи не постає з потилиці. Зірка вирішив не залишати цю проблему та наважився на пересадку волосся. Результат буде помітний після реабілітації.

Катерина Репяхова

Ніс Репяхової до і після пластики з усіх ракурсів
Ніс Репяхової до і після пластики з усіх ракурсів

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова не бачить нічого поганого у бажанні змінити себе на краще за допомогою пластичної хірургії. Тому в 2023 році блогерка здійснила свою мрію та зробила ринопластику – це пластична операція по зміні форми носа. Свій рідний ніс їй не подобався, а в Мережі хейтери часто акцентували на цьому увагу, тому Катя знайшла ідеальний для себе вихід, ризикнула і не пошкодувала.

Зараз у Репяхової дуже акуратний носик без горбинки, який перевтілив її вигляд в профіль. Також дружина Віктора Павліка трохи підкоригувала форму підборіддя та додала об’єму в губи.

Даша Квіткова

Даша Квіткова зробила ніс

Переможниця “Холостяка” з Нікітою Добриніним Даша Квіткова також в минулому зробила собі ринопластику. До слова, у колишнього чоловіка Слави Камінської Едгара, однак залишилась незадоволена результатом:

Зараз у мене різні ніздрі, хоча він починає мені розповідати, що це було до операції

, – розповідала Даша.

Даша Кацуріна

Хіменес-Браво, Репяхова, Кацуріна та інші зірки розповіли про свої пластичні операції
Хіменес-Браво, Репяхова, Кацуріна та інші зірки розповіли про свої пластичні операції

Кохана Володимира Дантеса ще у шлюбі з ресторатором Михайлом Кацуріним зробила маммопластику. Даша пішла на операцію після перших пологів та грудного вигодовування. Потім жінка народила другу дитину і навіть самостійно годувала сина попри поширену думку, що пластика унеможливлює ГВ:

Чи задоволена? Дуже! Переробляти після народження Івана не бачу сенсу, все подобається

, – ділилась Кацуріна та відмітила, що обов’язково раз на рік робить УЗД.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.