З ким живе донька Ані Лорак Софія Налчаджиоглу після розлучення батьків: у тата інша сім’я, у мами – коханець

За коханням Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу слідкувала вся Україна. Пишне весілля, бурхливі стосунки та народження донечки. Але їх розлучення змінило все, і життя малою Софії зазнало змін

Виховувати дитину чи будувати особисте життя? Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу знають про таку проблему з власного досвіду. Колишнє подружжя намагається розподілити батьківські обов’язки таким чином, щоб дитина не відчувала браку любові ні з боку матері, ні з боку батька.

Софія Налчаджиоглу живе на дві родини

Мурат Налчаджиоглу з дружиною

Мурат Налчаджиоглу наразі щасливий в шлюбі з новою обраницею Лілією. Влітку пара зіграла пишне весілля. Мурат прийняв кохану разом з її донькою Олександрою. Остання одразу ж знайшла спільну мову з Софією. Мурат та Лілія постійно беруть на відпочинок дітей, та просто проводять час вдома. З постів бізнесмена помітно, що його донька насолоджується відпочинок з татом та його новою дружиною, та спокійно прийняла такі кардинальні зміни в родині.

Ані Лорак з Ісааком Віджарком

Ані Лорак наразі перебуває в відносинах з Ісааком Віджарком. Він проживає на Ібіці, острові біля Іспанії. В чоловіка є двоє дітей від попереднього шлюбу – 20-ти річна донька та трьох річний син. Ані Лорак відверто говорить про кохання до нового обранця, та підкреслює це чутливими фотографіями в соціальних мережах. Донька більшість часу проводить зі співачкою, навіть на відпочинок вони також їздять разом.

Софія, яка знаходиться в підлітковому періоді, постійно живе на декілька країн. То відпочиває в Франції з батьком, то відправляється до матері на Ібіцу. Батьки дозволяють доньці експериментувати зі зовнішністю, наприклад, робити фарбування волосся чи яскравий макіяж.

Ані Лорак з донькою

Як видно з інстаграм сторінок зірок, вони все ж знайшли спільну мову після болісного розлучення та намагаються створити для своєї доньки максимально комфортні умови для розвитку, становлення дівчини, як особистості.