Як звучить реальний голос найбагатшої співачки України Камалії: відео без фонограми і обробки

Українська співачка Камалія у своєму репертуарі має пісні, які не потребують сильних вокальних даних. Який насправді голос має співачка – далі в матеріалі.

Камалія – відома українська співачка, яка сяє на сцені вже більше 20 років. У 2004 році співачка була удостоєна звання Заслуженої артистки України. Останні 10 років Камалія рідше з’являється на телебаченні та у медіапросторі, адже більшість свого часу присвячує дітям та сім’ї. При цьому артистка продовжує записувати пісні та кліпи.

Цікаво, що репертуар Камалії в основному складається з пісень, які не потребують сильних вокальних даних. При цьому сама співачка запевняє, що має рідкісний голос – 4 октави колоратурного сопрано.

Як звучить реальний голос найбагатшої співачки України Камалії

Як відомо, реальний голос артистів звучить не зовсім так, як у студійній версії пісень, де голос обробляється, а запис доводять до ідеального звучання. Часто, на концертах слухачі не можуть впізнати голос свого кумира.

А як звучить реальний голос Камалії?

У 2018 році співачка Камалія прийшла на відбір музичного шоу “Голос країни”. Як відомо, в рамках цього проєкту учасники можуть співати лише наживо та без жодного автотюну. Камалія заспівала пісню українську пісню “Чорнії брови, карії очі” і вразила не лише глядачів, а й суддів проєкту. До Камалії повернулося троє з чотирьох суддів “Голосу”.

Співачка довела, що дійсно має сильний голос.

Користувачі Мережі також оцінили виступ Камалії.

  • Ось, що пишуть коментатори під відео співачки з “Голосу країни”:
  • “У мене були мурашки.. Камалія, у вас прекрасний голос”;
  • “Я навіть не знала, що Камалія так гарно співає. Супер!”;
  • “Дуже здивувала! Не знала, що вона така талановита, дуже красиво”;
  • “Найкраще виконання цієї пісні із усіх які я чув! Неймовірна краса та великий талант! Ось її репертуар, ось що Камалія має співати!”.

Нагадаємо, співачку Камалію називають найбагатшою в Україні, адже її чоловік – пакистанський мільярдер. Багато хто вважає, що успіх співачки не був би таким вражаючим, якби не гроші її чоловіка.