“Мама сказала, мама зробила”: Камалія після розлучення з пакистанським мільярдером забрала у нього доньок

Відома українська співачка Камалія Захур забрала доньок у свого колишнього чоловіка Мохаммада Захура. Про це знаменитість повідомила на особистій сторінці в Інстаграмі

Камалія, відома українська співачка, навіть у часи повномасштабної війни продовжує активну кар’єру. Знаменитість виступає з благодійними концертами, займається волонтерством та організовує міжнародні ініціативи, аби допомогти рідній країні. Крім того, артистка встигає виховувати дітей та навіть розлучатись – про останнє вони з чоловіком повідомили не так давно.

На особистій сторінці Камалії в Інстаграмі деякий час тому з’явилась новина про те, що вона розлучається зі своїм чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Після розриву спільні доньки колишніх закоханих Арабелла та Мірабелла залишились жити з татом у Лондоні, втім нині Камалія повідомила, що забрала в ексчоловіка дівчат.

Камалія Захур повідомила, що забрала доньок від колишнього чоловіка в дівочу подорож
Камалія Захур повідомила, що забрала доньок від колишнього чоловіка в дівочу подорож

Втім, ніяких сенсаційних новин – своїх доньок у чоловіка Камалія забрала тимчасово. В особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм співачка повідомила, що вирушила з доньками за кордон у подорож. Раніше, пригадала Камалія, вона обіцяла своїм донечкам, що вони проведуть разом час. У дівчат почались літні канікули, тому мама забрала їх у невеличку подорож. “Мама сказала, мама зробила” зазначила жартома Камалія та додала, що за кордон вони вирушили, або покататись верхи на улюбленому коні Gangham Style.

Відома українська співачка Камалія забрала доньок і вирушила в подорож Європою
Відома українська співачка Камалія забрала доньок і вирушила в подорож Європою

Нагадаємо, що доньки зіркової пари Арабелла та Мірабелла просто обожнюють коней та все, що з ними пов’язано. Про це неодноразово згадувала їхня мама Камалія та розповідала про головне захоплення дівчат – верхову їзду. Крім того, знаменита українська співачка навіть показувала шанувальникам, як її доньки їздять верхи. Арабелла та Мірабелла чудово володіють майстерністю та не збираються зупинятись на досягнутому.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.