Донька Лідії Таран від Доманського коротко підстриглася і стала брюнеткою: тепер зовсім не схожа на маму

15-річна донька ведучої ТСН Лідії Таран Василина вирішила кардинально змінити свій образ. Дівчина підрізала своє волосся і пофарбувалася у брюнетку.

45-річна ведуча новин Лідія Таран має 15-річну доньку Василину. Дівчинка народилася у цивільному шлюбі ведучої з шоуменом Андрієм Доманським. Василина не є медійною особистістю та час від часу зіркова мама публікує фото з донькою у своєму Інстаграм-блозі.

А ось сама Василина майже не веде сторінки в соціальних мережах, а в її профілі Інстаграм всього декілька фото.

Та нещодавно дівчина вперше за довгий час опублікувала нове фото у своєму Інстаграм-блозі. Зробила це дівчина до Дня Незалежності України. Так, на світлині Василина показалася в самому центрі Києва – на Майдані Незалежності. Дівчина вразила своїм зовнішнім виглядом, адже вона кардинально змінила образ. З довговолосої блондинки Василина перетворилася на брюнетку з каре.

Донька Лідії Таран від Доманського коротко підстриглася і стала брюнеткою

З Днем Незалежності, рідна

, – підписала фото донька Таран.

Нагадаємо, Андрій Доманський і Лідія Таран розійшлися, коли їхній доньці Василині було всього 3 роки. Шоумен покинув жінку з дитиною заради іншої. Маленька Василина залишилися жити з мамою. Незважаючи на болісне розставання, Лідія Таран не проти аби донька спілкувалася з батьком. Телеведуча зізнається, що Андрій бере активну участь у вихованні доньки, допомагає їм фінансово і часто дарує Василині дороговартісні подарунки.

Лідія Таран з Андрієм Доманським і маленькою Василиною

До слова, Лідія Таран і Василина після початку повномасштабної війни в Україні виїхали до Франції. Там 15-річна школярка пішла у місцеву школу, де успішно навчається. Цікаво, що Лідія Таран також вирішила здобувати освіту у Франції. Жінка вступила на магістратуру у французький університет, де вдосконалює свої знання у сфері журналістики. Крім навчання, Таран продовжує працювати у команді ТСН, як спецкориспондентка. Також жінка бере активну участь у місцевих заходах, де висвітлює правду про війну в Україні.