Pianoбой Дмитро Шуров замилував сімейним фото та показав дорослого сина: копія батька, навіть зачіски однакові

Композитор та виконавець Дмитро Шуров не висвічує особистого життя. Але в день народження свого сина не зміг втриматись та показав, як виглядає його Лев

Pianoбой не лише відомий український композитор, що створює неймовірну музику. Він також щасливий чоловік та батько. В шлюбі з Ольгою Тараканівською, популярною журналісткою, в Дмитра народився син Лев. Хлопцю 23 серпня виповнилось 20 років.

Pianoбой показав свого красеня сина

У важливий для Лева день, батько вирішив його привітати, та виставити пост на своїй сторінці в інстаграм. Це досить рідкісні кадри, адже артист не часто показує свою родину, так як прагне особисте життя тримати подалі від чужих очей. Але, в цей особливий день, Дмитро Шуров з гордістю розповідав про свого сина.

“Найлюдянішого з людей, унікального і дивного юнака з таким внутрішнім спокоєм і впевненістю, що все буде гаразд, який зустрічається вкрай рідко. Він — наступний рівень у всьому”

На сімейному портреті щаслива родина. Син Лев має неабияку схожість зі своїм зірковим татком. В них навіть зачіски одинакові.

Не оминув і привітаннями Дмитро Шуров і свою кохану дружину Ольгу. Він виразив вдячність за те, що багато років вона постійно жертвує собою заради родини.

Дмитро Шуров з дружиною

“Завдяки їй наше потрепане тріо живе і продовжує рухатись вперед, тримаючись за руки.”

Дмитро завжди говорив про те, що він однолюб і не може уявити своє життя без коханої Ольги.

Потрібно зазначити, що наразі Дмитро Шуров активно займається благодійною діяльністю. Він, разом зі своїм гуртом та друзями, грають для військових та медиків. Іноді дають благодійні концерти закордоном, а отримані кошти передають на потреби України.

Pianoбой підмічає, що музика має змогу лікувати душу та загоювати рани. Дмитро робить те, що вміє найкраще, та намагається допомагати своїм талантом.