Куди поділась Оксана Грицай, відома як Міка Ньютон? Щасливе подружнє життя чи запекла боротьба з хворобою

Оксана Грицай, українська співачка відома як Міка Ньютон, мала шалену популярність та навіть представляла державу на шоу "Євробачення" у 2011 році. Зараз дівчина проживає в США та будує кар'єру там

Оксана Грицай розпочала творчу кар’єру з 2002 року, коли взяла участь в фестивалі “Чорноморські ігри”. Там вона познайомилась зі своїм майбутнім продюсером, Юрієм Фалесою. Саме він вигадав сценічне ім’я та вибирав для неї пісні, образ.

Міка Ньютон
Міка Ньютон

Куди поділась Міка Ньютон

Міка Ньютон у 2000-х роках була самою популярною артисткою. Її пісні звучали на кожній радіостанції, записувались альбоми, випускались кліпи. Співачка брала участь в різних вокальних конкурсах.

Але після виступу на шоу “Євробачення”, посівши четверте місце,  Оксана Грицай буквально одразу зникла з екранів телевізора. Зірка вирішила покоряти нові вершини та переїхала до США. Там вона найшла коханого та в 2018 році зіграла пишне весілля.

Міка Ньютон
Міка Ньютон

Щастя тривало не довго, адже через рік Міка дізналась про свій діагноз – рак яєчників. Весь цей час чоловік був біля Оксани, підтримував її. Спочатку зірці зробили оперативне втручання. А потім була тривала реабілітація.

Міка Ньютон поборола рак
Міка Ньютон поборола рак

Через хворобу співачка набрала зайву вагу, та розпочала тривале оздоровлення організму. Наразі рак відступив, але Міка Ньютон регулярно проходить обстеження та почала відповідально ставитися до свого здоров’я. Ба більше, співачка надіється та дуже хоче стати мамою.

Наразі артистка проживає в Америці та не планує повертатись на батьківщину.

Міка Ньютон
Міка Ньютон

Співачка почала реалізовувати себе в рекламі й дуже рідко записує нові пісні. В цьому році, навколо Міки Ньютон виник скандал, в якому вона брала опосередковану участь. Адже переможниці “Євробачення-2023” Loreen приписували плагіат на одну із пісень Оксани Грицай. Вона ж на це відреагувала досить стисло, через те, що не бачить жодних приводів для хвилювань.

Популярне

Схожі статті

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.