“Це дуже складно”: Тарас Тополя розповів про його стосунки з дружиною після півтора року кохання на відстані

Відомий український артист Тарас Тополя розповів про стосунки зі своєю дружиною Оленою, яка після початку повномасштабної війни виїхала за межі України

Тарас Тополя, відомий український музикант, у нещодавньому інтерв’ю для Слави Дьоміна розповів про стосунки зі своєю дружиною, співачкою Alyosha. Знаменитість з обраницею з початку повномасштабної війни живуть окремо – зірка з їхніми спільними дітьми виїхала за межі України, аби убезпечити малюків. А ось Тарас Тополя залишився в Україні та служив у лавах армії.

За словами відомого артиста, йому та дружині не вистачає уваги одне одного, втім вони зуміли зберегти найважливішу річ, яка може бути у стосунках двох людей – довіру. Хоча, зізнався Тарас Тополя, йому та його коханій хотілося б бути завжди поруч одне з одним, їхнє спілкування та ставлення одне до одного аж ніяк не змінились.

Тарас Тополя розповів про стосунки на відстані зі своєю дружиною Оленою Тополею
Тарас Тополя розповів про стосунки на відстані зі своєю дружиною Оленою Тополею

Тарас Тополя також розповів, що насправді стосунки на відстані – важка справа. Річ у тім, що підтримувати контакт, коли двоє закоханих людей перебувають далеко одне від одного, непросто. Втім, зіркове подружжя проходить це випробування та намагається компенсувати відсутність тактильного способу висловити кохання іншими приємностями.

За зізнанням артиста, його дружина обожнює обійми, адже вона – тактильна людина. Олені Тополі не вистачає ніжності та романтичності. Крім того, згадав Тарас Тополя і про близькість. Попри все, продовжив зірка української сцени, вони довіряють одне одному, тому витримати стосунки на відстані їм набагато простіше.

“Стосунки на відстані – це дуже складно. Складно не через те, що у нас змінилося ставлення одне до одного. Просто складно… Мені головне – довіра. Вона збереглася”, – прокоментував свої стосунки з дружиною відомий український музикант Тарас Тополя.

Тарас Тополя у новому інтерв'ю розповів про стосунки на відстані зі своєю дружиною
Тарас Тополя у новому інтерв’ю розповів про стосунки на відстані зі своєю дружиною

Разом з тим, прокоментував артист, його дружина з дітьми зовсім скоро повернуться додому. Річ у тім, що дітям вже час йти до школи, в якій раніше вони навчались дистанційно. Однак тепер діти Тараса та Олени Тополі відвідуватимуть навчальний заклад в Україні.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.