Де мешкає 23-річна донька уродженки Закарпаття Лоліти Мілявської: за останні півтора року Єва змінила 3 країни

Уродженка України, яка давно мешкає в москві, Лоліта Мілявська ставала на весільний рушник 5 разів. Та лише в одному шлюбі у неї з'явилася дитина. Нині Єві вже 23 роки. Де нині перебуває зіркова донька?

Єва народилася у Лоліти в 1999 році, коли вона перебувала в шлюбі з Олександром Цекалом. Преса тоді багато писала, що дівчинку народила сурогатна матір. Згодом з’явилися повідомлення, що чоловік, прізвище якого носить дівчинка, не є її біологічним батьком.

Довгий час Мілявська намагалася приховати не зовсім здоровий вигляд донечки й ховала Єву від московського бомонду в Києві у мами. Та зі світлин, що вряди-годи просочувалися в пресу, було видно неозброєним оком – негаразди присутні.

Так нині виглядає Єва Цекало

Всі вважали, що це аутизм, але з’ясувалося, що це синдром Аспергера. Дівчинка народилася недоношеною, з вагою всього у 1200 г. Її виходили, та затримок у психічному розвитку уникнути не вдалося. Окрім цього, Єва страждає на поганий зір і має вади зі слухом. Дитина зростала гіперсором’язливою, тому діти в школі частенько ображали її.

Де перебуває донька Лоліти

Коли почалася повномасштабна війна, Лоліті довелося докласти чимало зусиль, щоб вивезти маму й доньку з Києва, що постійно піддавався бомбардуванням. Вона зверталася публічно до влади, вимагаючи зробити гуманітарний коридор для виходу цивільних людей. Урешті їй вдалося це зробити.

Так виглядала Лоліта, коли народилася донька, і зараз

Та надовго Єва з бабусею у москві не затрималися. Ще у травні Лоліта хизувалася, як проводить вільний час у кафе з донькою. А вже згодом стало відомо, що відправила доньку разом із мамою до Болгарії.

Там у зірки є власна квартира і просторий будинок на березі моря. Тож родички проводитимуть час комфортно. Сама спонсорка обіцяла навідуватися до найближчої рідні за першої-ліпшої нагоди.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.