“У нас також є скандали, але ми домовляємось”: українська співачка Джамала відкриває секрети щасливої родини

Переможниця "Євробачення" у 2016 році, Джамала, відзначила свої 40 років. Любляча мама та прекрасна дружина поділилась секретами жіночого щастя

Зі своїм чоловіком Бекіром Джамала з’явилась на публіці у 2016 році. Для багатьох прихильників роман став несподіванкою, адже чоловік на 8 років молодший за свою кохану. Але для Джамали це не мало значення.

“Коли я з ним поряд, я відчуваю себе не просто молодшою, я відчуваю себе дитиною. Тому що він дуже мудра людина. Він головний у нашій сім’ї”

У 2017 році пара офіційно одружилась та згодом на світ появився їх первісток. У 2020 році Джамала стала мамою вдруге – на світ появився ще один син. Але на цьому пара не збирається зупинятись.

Джамала розповіла про стосунки у своїй родині
Джамала розповіла про стосунки у своїй родині

Джамала розповіла про стосунки у своїй родині

Джамала зізнається, що прагне до ідилії в родині, де кожен отримує задоволення від спільного часу разом. Для неї Бекір – це головний друг та порадник. Вона завжди дослухається до нього та просить поради.

Але вони звичайні люди, тому сварки в їхній сім’ї теж трапляються. Зірка розповідає, що її дратує, коли Бакір занадто багато часу приділяє перегляду відео на YouTube, а не їй чи дітям. Також вони іноді не можуть погодити графіки навчання та розваг для старшого сина.

Джамала розповіла про стосунки у своїй родині
Джамала розповіла про стосунки у своїй родині

Після 24 лютого відносини стали й взагалі складними. Адже Джамала активно працює на благодійних концертах, їздить по різним країнам та збирає донати на підтримку України. Через таку зайнятість материнське серце просто розривається на шматки. Єдиною розрадою є чоловік, який намагається замінити дітям матір, та зменшити біль розлуки.

“Заплющуєш очі, і не хочеш бути ані співачкою, ані активісткою, а просто хочеш бути мамою”

В цьому році пара відзначила шосту річницю свого весілля. Час та випробування лише зміцнили відносини між закоханими.

Популярне

Схожі статті

Кабачки не смажу і не запікаю: миттєва хрумка закуска з кабачків за 5 хвилин – в сезон готую так щодня

Мариновані кабачки можуть позмагатися за смаком з малосольними огірками. Така закуска виходить соковитою, хрумкою і пряною, а готується буквально 5 хвилин.

Після розлучення з Асланом Ахмадовим Ірина Білик у чергове закохалася: чоловік дуже відомий, це не Коляденко

Серце велелюбної Ірини Білик вільним не буває. Шлейф чоловіків артистки, з якими мала стосунки, доволі довгий. Натомість зірка не збирається зупинятися на досягнутому й знову закохана й щаслива.

Всього з 2 інгредієнтів роблю сир маскарпоне: ніжний, як масло, і дуже м’якенький на смак

Щоб зробити сир маскарпоне, достатньо всього 2 інгредієнтів. Робиться все дуже просто. Боятися не потрібно, просто візьміться до справи. Вийде смачніше, аніж магазинний варіант.