Переїзд дається взнаки: син Пугачової та Галкіна забуває російську мову. Хлопчик здивував вимовою (Відео)

Максим Галкін часто публікує кумедні відео зі своїм сином Гаррі. Хлопець росте справжнім блогером, та у свої 9 років вже вміє монтувати цікаві ролики

У талановитих батьків – талановиті діти. Таке твердження ідеально підходить для малюків зіркової пари Алли Пугачової та Максима Галкіна. Гаррі росте майбутнім гумористом, як батько. А Максим не може стримати радості, та ділиться з прихильниками новими звершеннями сина.

Максим Галкін показав творіння свого сина Гаррі

Так на днях, на інстаграм сторінці Галкіна, з’явився уривок відео з Гаррі. Юнак вирішив зняти на камеру трішки спільних прогулянок з батьком. Звичайно, говорити про ідеальну режисуру ще рано, але в цілому вийшло досить непогано.

“Гаррі – блогер, сам режисирував, сам монтував”

Син Алли Пугачової ділився своїми враженнями від побаченої навколо краси. Щирі емоції просто вразили прихильників. Але це не саме основне, на що глядачі звернули уваги.

Максим Галкін не дуже хотів підкоряти вишку, з якої відкривався прекрасний вид. Але бажання сина та його впертість, все ж переконали батька. Такого красивого краєвиду явно ніхто не очікував. Гаррі був під сильними враженнями та почувався безмежно щасливим.

На відео чітко помітно, що Гаррі починає трішки забувати російську мову, та використовує англійські слова.

“Ми дійшли! Так, туди треба дивитися, окей. Ого, це все болото! Oh my gosh!”

Інстаграм Максима Галкіна

Зазначимо, що родина Галкіна та Пугачової після 24 лютого 2022 року проживають в Ізраїлі. Діти отримують там навчання в приватній школі. Вивчають англійську мову та іврит. Родина не планує повернення на батьківщину, принаймні, при нинішньому режимові.

Поки Галкін та Пугачова насолоджується своїм життям в іншій країні. В гумориста постійно є концерти, тому думати про брак коштів їм не приходиться.