Мурат Налчаджиоглу показав, як його нова дружина мило спілкується з донькою від Ані Лорак: дві подружки

Колишній чоловік співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав, які стосунки у його молодої дружини з донькою від першого шлюбу. 27-річна Лілія змогла знайти підхід до 12-річної Софії.

Мурат Налчаджиоглу – відомий український бізнесмен турецького походження. Відомий чоловік ще й тим, що з 2009 по 2019 роки він був офіційним чоловіком співачки Ані Лорак. Подружжя розлучилося після 10 років шлюбу через регулярні зради Мурата.

Після розлучення бізнесмен не довго ходив в холостяках і вже у 2020 році представив публіці свою нову кохану дівчину, яка молодша від нього на 19 років. Українка Лілія Реус, яка до зустрічі з бізнесменом була звичайною візажисткою, стала наступною дружиною Мурата. Влітку 2023 року вони зіграли розкішне весілля в одному з престижних заміських ресторанних комплексів Києва.

Весілля Мурата Налчаджиоглу і Лілії Реус
Весілля Мурата Налчаджиоглу і Лілії Реус

Варто відзначити, що після розлучення з Лорак Мурат Налчаджиоглу підтримує дуже близькі стосунки зі своєю донькою Софією. 12-річна Соня практично всі канікули та свята проводить з батьком, а зараз – і з його новою родиною. Цікаво, що донька Мурата навіть полетіла разом з батьком та його новою дружиною у медовий місяць.

Мурат Налчаджиоглу показав, як подорослішала його донька від Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу показав, як його нова дружина мило спілкується з донькою від Ані Лорак

Нещодавно Мурат у своєму Інстагарм-блозі показав, як його молода дружина мило спілкується з його донькою. Так, Соня показувала через екран руками сердечко, тим часом усміхнений Мурат, обійнявшись з новою дружиною, мило посміхалися в камеру.

Мурат Налчаджиоглу показав, як його нова дружина мило спілкується з донькою від Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу показав, як його нова дружина мило спілкується з донькою від Ані Лорак

До слова, співачка Ані Лорак також вже не самотня. Жінка вже рік перебуває у стосунках з іноземцем на ім’я Ісаак Віджраку. Ісаак – не багатій і не бізнесмен, а звичайний інструктор з йоги. Та саме він став першим чоловіком, якого Ані Лорак представила публіці після розлучення з Муратом. Тож, схоже, у закоханих все серйозно, хоча вона ще й досі живуть окремо. Ані Лорак продовжує жити та працювати в росії, а Ісаак живе на Ібіці. Закохані їздять один до одного в гості, проводять разом відпустки, та ось на спільне життя вони поки що не наважилися.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.