Мурат Налчаджиоглу показав, як його нова дружина мило спілкується з донькою від Ані Лорак: дві подружки

Колишній чоловік співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав, які стосунки у його молодої дружини з донькою від першого шлюбу. 27-річна Лілія змогла знайти підхід до 12-річної Софії.

Мурат Налчаджиоглу – відомий український бізнесмен турецького походження. Відомий чоловік ще й тим, що з 2009 по 2019 роки він був офіційним чоловіком співачки Ані Лорак. Подружжя розлучилося після 10 років шлюбу через регулярні зради Мурата.

Після розлучення бізнесмен не довго ходив в холостяках і вже у 2020 році представив публіці свою нову кохану дівчину, яка молодша від нього на 19 років. Українка Лілія Реус, яка до зустрічі з бізнесменом була звичайною візажисткою, стала наступною дружиною Мурата. Влітку 2023 року вони зіграли розкішне весілля в одному з престижних заміських ресторанних комплексів Києва.

Весілля Мурата Налчаджиоглу і Лілії Реус

Варто відзначити, що після розлучення з Лорак Мурат Налчаджиоглу підтримує дуже близькі стосунки зі своєю донькою Софією. 12-річна Соня практично всі канікули та свята проводить з батьком, а зараз – і з його новою родиною. Цікаво, що донька Мурата навіть полетіла разом з батьком та його новою дружиною у медовий місяць.

Мурат Налчаджиоглу показав, як його нова дружина мило спілкується з донькою від Ані Лорак

Нещодавно Мурат у своєму Інстагарм-блозі показав, як його молода дружина мило спілкується з його донькою. Так, Соня показувала через екран руками сердечко, тим часом усміхнений Мурат, обійнявшись з новою дружиною, мило посміхалися в камеру.

Мурат Налчаджиоглу показав, як його нова дружина мило спілкується з донькою від Ані Лорак

До слова, співачка Ані Лорак також вже не самотня. Жінка вже рік перебуває у стосунках з іноземцем на ім’я Ісаак Віджраку. Ісаак – не багатій і не бізнесмен, а звичайний інструктор з йоги. Та саме він став першим чоловіком, якого Ані Лорак представила публіці після розлучення з Муратом. Тож, схоже, у закоханих все серйозно, хоча вона ще й досі живуть окремо. Ані Лорак продовжує жити та працювати в росії, а Ісаак живе на Ібіці. Закохані їздять один до одного в гості, проводять разом відпустки, та ось на спільне життя вони поки що не наважилися.